• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrukai iš britų leidinio „EVO Magazine“ paprastai bando ne bet kokius, o itin galingus, greitus ir brangius automobilius. Tokia jau šio leidinio specifika. Be viso to britai yra puikūs greitų ir aristokratiškų automobilių žinovai, todėl jų apžvalgos būna itin įdomios, į jas atidžiai įsiklauso net ir pačių tituluočiausių automobilių gamintojai. Taigi, siūlome jums pasigrožėti trumpu vaizdo siužetu, kuriame puikuojasi įspūdingas britų rodsteris su šiokia tokia dalimi itališko kraujo „Aston Martin V12 Vantage“.

REKLAMA
REKLAMA

„V12 Vantage“ montuojamas 6,0 litrų darbo tūrio V12 tipo motoras, kurio galia siekia 510 AG, o sukimo momentas – 570 Nm. Trauką galiniams ratams per mechaninę šešių laipsnių transmisiją perduodantis variklis leidžia šiam kupė nuo 0 iki 100 km/h įsibėgėti per 4,2 sekundės ir išvystyti maksimalų 305 km/h greitį.

REKLAMA

Kad atviro automobilio kėbulas būtų pakankamai tvirtas ir sutalpintų sulankstomą medžiaginį stogą buvo pertvarkyta važiuoklė, pakeista priekinė ir galinė pakaba, automobilis gavo naują bagažinės dangtį bei oro aptaką. Tarp labiausiai pastebimų išorės dizaino detalių yra anglies pluošto kompozicinių medžiagų elementai priekinio ir galinio buferio apačioje, taip pat šoninio vaizdo veidrodėliai, galinių žibintų apdaila, naujo stiliaus lengvojo lydinio ratlankiai, juodi išmetimo sistemos antgaliai ir „Aston Martin“ emblemos juodame fone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų