REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienio vakarą prašmatniojoje LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ studijoje atgijo gražiausios meilės istorijos.

Sekmadienio vakarą prašmatniojoje LNK šokių projekto „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ studijoje atgijo gražiausios meilės istorijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Projekte debiutavusi Gintarė Gurevičiūtė ir Vytautas Mackonis  tapo supermodeliu Kate Moss ir jos mylimuoju rokeriu Pete Doherty, Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško - Ledi Diana ir Dodžiu Al Fayedu, Mantas Stonkus su Ala Karpenko – Eugenijum Ivanausku ir Nele Paltiniene, Tina ir Tadas - gražuole ir Paryžiaus monstru, Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus – Fiona ir Šreku, Katažina ir Dainius Dimša – Lenkijos karaliene Barbora Radvilaite ir Žygimantu Augustu, Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė - Mocartu ir jo mylimąja, Donatas Baumila ir Rasa Židonytė – pelene ir turtuoliu, Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis – Margarita ir Meistru, Juozas Liesis ir Elena Leonova - Elviu Presliu ir Marilyn Monroe.

REKLAMA

Komisija daugiausiai balų davė už Katažinos ir Dainiaus sušoktą meilės istoriją, mažiausiai –Renatai Uzialkaitei su Vadimu

Žiūrovai daugiausiai skambino už Tiną su Tomu, o mažiausiai –  už Jurgą Anuskauskienę su Andriumi.

Specialusis komentatorius Vytenis Pauliukaitis savo papildomus balus atidavė Jurgai ir Andriui, Tinai ir Tadui bei Tomui ir Nerilei.

Susumavus rezultatus, projektą netikėtai turėjo palikti Donatas Baumila ir Rasa Židonytė, iki šiol projekte skynę pirmąsias vietas.

REKLAMA
REKLAMA

Šoko ištiktas specialusis komentatorius Vytenis Pauliuikaitis pažadėjo, kad Donatas su Rasa į projektą būtinai sugrįš.

Kitą sekmadienį prie projekto prisijungs Liepa Mondeikaitė ir profesionalus šokėjas Audrius Židonis, iš projekto iškritusios Rasos Židonytės, Donato Baumilos partnerės, brolis.

 

Galutinė rezultatų lentelė

1. Erika  Vitulskienė ir Andrius Butkus

2. Kristina Navickaitė-Tina ir Tadas Rimgaila

3. Katažina Niemycko ir Dainius Dimša

4. Mantas Stonkus ir Ala Karpenko

5. Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško

6.Juozas Liesis ir Elena Leonova

7. Tomas Eigertas ir Nerilė Senulytė

8. Jurgita Grabauskienė ir Rimvydas Černajus

9. Aušra Štukytė ir Tomas Slausgalvis

10. Jurga Anusauskienė ir Andrius Greblikas

11. Donatas Baumila ir Rasa Židonytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų