REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai, dirbdami pagal tikslinę policinę priemonę dėl kišenvagysčių išaiškinimo ir užkardinimo Vilniaus mieste, išaiškina ir kitus padaromus nusikaltimus. Operatyvaus reagavimo poskyrio neuniformuoti pareigūnai dirba viešajame  transporte, turgavietėse, prekybos centruose ir kitose žmonių masinio susibūrimo vietose.

REKLAMA
REKLAMA

Šių metų rugsėjo 13 d. apie 12.00 val. Vilniaus senamiestyje pareigūnai su įkalčiais sulaikė R. Z. (gimusią 1966 m.)  ir  Z. A. (gimusį 1981 m.), kurie Vilniuje, Gedimino pr., iš parduotuvės „Tiger shop“ pavogė įvairių kompiuterinių priedų ir kitokių prekių, kurių vertė apie  600 Lt. Įtariamieji buvo pristatyti į Vilniaus aps. VPK Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

REKLAMA

Tą pačią dieną 13.15 val. Vilniuje, Kalvarijų turgavietėje, buvo pastebėtas  A. Z. (gimęs 1986 m.), kuris turgaus prekeiviams ir lankytojams siūlė pirkti įvairių virtuvės įrankių.   Įtarus, kad daiktai vogti, A. Z. buvo sulaikytas ir pristatytas į Vilniaus aps. VPK Vilniaus m. pirmąjį  policijos komisariatą.

Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus pareigūnai įtaria, kad šie sulaikytieji yra padarę ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl  nukentėjusius asmenis ar turinčius kitokios informacijos apie jų nusikalstamą veiklą prašome kreiptis į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą tel. Vilniuje (8 5) 271 6053, (8 5) 271 6132 arba (8 5) 271 6007.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų