REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lavoriškių punkte pasieniečiai sulaikė baltarusio vairuojamą automobilį „Renault Megane Scenic“, kuris, įtariama, buvo pavogtas Prancūzijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį VSAT Vilniaus rinktinės Lavoriškių užkardos pasieniečiai Lavoriškių kontrolės punkte patikrino į Lietuvą įvažiuojančio automobilio „Renault Megane Scenic“, kurį vairavo 43-ejų Baltarusijos pilietis, dokumentus. Ant 2004 m. pagaminto automobilio buvo baltarusiški numeriai.

REKLAMA

Patikros metu VSAT pareigūnai nustatė, kad kaip vogto Prancūzijojo šio automobilio paieška buvo paskelbta 2011 m. birželį.

VSAT Vilniaus rinktinėje dėl nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Baltarusį po apklausos pasieniečiai paleido, o jo „Renault Megane Scenic“ saugomas Lavoriškių kontrolės punkte.

Iš viso šiemet VSAT pareigūnai jau sulaikė 106, įtariama, vogtus automobilius, kuriais buvo bandoma kirsti Lietuvos sieną. Daugiausiai tokių mašinų sulaikė sieną su Baltarusija saugantys pasieniečiai.

Tokius, įtariama, vogtus automobilius šiemet vairavo 48 Lietuvos, 26 Baltarusijos, 11 Rusijos ir dar aštuonių valstybių piliečiai bei asmenys, kurių pilietybė sulaikymo metu nebuvo žinoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų