REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį visame pasaulyje buvo žaidžiamos kvalifikacinės rungtynės į 2014 m. Brazilijoje vyksiantį Pasaulio čempionatą.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą favoritais laikomos Europos rinktinės staigmenų nepateikė, išskyrus Italiją, kuri rungtynių pabaigoje išleido pergalę iš rankų mače su Bulgarija, kuris baigėsi rezultatyviomis lygiosiomis 2-2. Abu įvarčius italams pelnė „Roma“ puolėjas Pablo Osvaldo.

REKLAMA

Tuo tarpu Cristiano Ronaldo vedama Portugalija 1-2 įveikė savo aikštėje žaidusius Liuksemburgo rinktinės žaidėjus. Vieną įvartį įmušė „Real“ žvaigždė, o pergalę lėmusį smūgių į varžovų vartus pasiuntė Helderis Postiga.

Vokietija neturėjo vargo su Farerų Salų rinktine, kurią sutriuškino rezultatu 3-0. Du įvarčius nugalėtojams pelnė saugas Mesutas Ozilas.

Prancūzai minimaliu skirtumu 1-0 įveikė suomius. Vienintelį mačo įvartį pelnė saugas Abou Diaby.

REKLAMA
REKLAMA

Olandija 2-0 nugalėjo Turkiją. Vieną įvartį pelnė puolėjas puikią sportinę formą demonstruojantis Robinas van Persie, o galutinį rungtynių tašką padėjo Luciano Narsinghas.

Puolėjų Edino Džeko ir Vedado Ibisivečiaus vedama Bosnijos ir Hercegovinos rinktinė net 1-8 sutrypė namuose žaidusius Lichtenšteino futbolininkus.

Savo aikštėje žaidusi Rusija neturėjo vargo su Šiaurės Airija, kurią įveikė rezultatu 2-0.

Kiek netikėtai Kolumbijos nacionalinė komanda rezultatu 4-0 nušlavė Urugvajaus žaidėjus. Įvarčiu ir rezultatyviu perdavimu prie savo komandos pergalės prisidėjo puolėjas Radamelis Falcao.

Argentina 3-1 įveikė Paragvajų. Įvarčius nugalėtojams pelnė saugas Angelo Di Maria bei puolėjai Gonzalo Higuainas ir Lionelis Messi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų