• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ožiaragiams kitą savaitę seksis dirbti darbus, reikalaujančius iniciatyvos, kūrybinio požiūrio ir ryžto. Palankus metas teigiamiems likimo pokyčiams. Pirmoje savaitės pusėje pagaliau sulauksite pinigų. Bet neatskleiskite savo finansinių planų tiems, kurie gali sutrukdyti juos įgyvendinti.

Ožiaragiams kitą savaitę seksis dirbti darbus, reikalaujančius iniciatyvos, kūrybinio požiūrio ir ryžto. Palankus metas teigiamiems likimo pokyčiams. Pirmoje savaitės pusėje pagaliau sulauksite pinigų. Bet neatskleiskite savo finansinių planų tiems, kurie gali sutrukdyti juos įgyvendinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenių laukia sėkmė visur kur. Bet prireiks neeilinių diplomatinių sugebėjimų, kad būtų įgyvendinti planai. Taktiškai bendraukite su bendradarbiais ir verslo partneriais, nes niekada negali žinoti, ko iš jų galima tikėtis. Finansinė gerovė jums garantuota, bet tai nereiškia, kad galima iškart išleisti sukauptus pinigus.

REKLAMA

Žuvys ateinančiomis dienomis neturėtų stengtis aprėpti tai, kas neaprėpiama. Jūs nieko nepasieksite, bet galite prarasti tai, ką jau turite. Verčiau atlikite vieną darbą, bet gerai. Venkite skubotų sprendimų, nes pažiūrėti geniali idėja gali būti sunkiai įgyvendinama.

Avinas artimiausiomis dienomis negalės skųstis, kad jam trūksta idėjų, susijusių su darbu ir visomis kitomis gyvenimo sritimis. Paimkite iniciatyvą į savo rankas, tai leis kitą savaitę sustiprinti savo dalykinius ir asmeninius ryšius, o atkaklumas ir profesionalumas padės sutvarkyti visus reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Jaučiai turi būti itin mandagūs ir korektiški aplinkinių atžvilgiu, neverta brautis į jų vidinį pasaulį. Veikite žingsnis po žingsnio, stenkitės pažaboti savo temperamentą, kad „nepriskaldytumėte malkų“. Kita vertus, ateinanti savaitė jums žada stabilią padėtį ir finansinę gerovę. Daugiau laiko praleiskite su šeima.

Dvynių laukia laikotarpis, palankus nutrūkusiems ryšiams atnaujinti. Maksimaliai išnaudokite ateinančias dienas - numatykite svarbius susitikimus ir derybas, jie tikrai bus sėkmingi. Savaitės pabaigoje galite gauti pinigų. Dalį jų skirkite savo buičiai gerinti, kaip jau seniai planuota.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vėžiai taip pat gali tikėtis naujų įplaukų. Galimas daiktas, kad šis uždarbis ateityje taps nuolatine šeimos biudžeto parama. Profesinės veiklos srityje galimi palankūs pokyčiai - tikriausiai būsite paaukštinti arba susipažinsite su įtakingais žmonėmis, kurie padės sparčiai kopti karjeros laiptais.

Liūtai atsikratys smulkių pastarojo meto problemų naštos ir bus pasirengę spręsti naujus uždavinius. Jūsų kūrybinės idėjos maloniai nustebins bičiulius ir verslo partnerius, tik reikia laiku apie jas papasakoti. Jeigu veiksite atkakliai ir ryžtingai, tai pasieksite visus užsibrėžtus tikslus.

REKLAMA

Mergelės užmegs perspektyvių dalykinių ryšių. Nauji pažįstami padės palypėti karjeros laiptais arba užsidirbti daug pinigų. Svarbiausia - tiksliai suformuluokite uždavinius ir numatykite būdus jiems išspręsti. Galite tikėtis perspektyvių pasiūlymų. Šių idėjų realizavimas daug duos tiek moraliniu, tiek materialiniu požiūriu.

Svarstyklės kitą savaitę atskleis visus savo gabumus. Aplinkiniai tai pastebės. Jums atsivers naujos profesinės galimybės. Tik pasistenkite daug neplepėti ir nepasakokite kitiems apie savo planus. Kita vertus, neprisiimkite didesnių profesinių įsipareigojimų.

REKLAMA

Skorpionai kitą savaitę praleis labai sėkmingai ir produktyviai. Ypač gerai klosis profesiniai reikalai. Vyresnybė deramai įvertins jūsų nuopelnus. Tik nenusiminkite, jeigu kažkas bus ne taip, kaip jūs norėtumėte. Tausokite nervus ir nusiraminkite, jūs rasite uždavinių sprendimą.

Šauliai turi užbaigti pradėtus darbus, tada jūs pajusite palengvėjimą ir galėsite ramia sąžine pagalvoti apie atostogas. Laikotarpis palankus karjerai, todėl akivaizdu, kad prieš poilsį būsite paskirti į aukštesnį postą. Kartu su jumis džiaugsis ir artimieji, ryšiai su jais gerokai sustiprės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų