• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Galvojate, kaip elgtis, kad nauji jūsų santykiai truktų ilgiau ar tiesiog bandote išvengti praeities klaidų? Paskaitykite žemiau išvardytas klaidas, gal pavyks iš jų pasimokyti.

REKLAMA
REKLAMA

Per daug prieinama

 

Mes nesiūlome jums žaisti įvairių žaidimų, tiesiog pasistenkite pasipriešinti pagundai atsisakyti savo socialinio gyvenimo kiekvieną kartą, kai tik vyras jums paskambina ir kur nors pakviečia. Jei būsite ta, kuri nuolatos budi prie telefono, vyrai visada laikys jus mergina Nr. 2 – niekada netapsite mergina Nr.1. Kuo labiau džiaugsitės savo gyvenimu, tuo labiau vyrai norės tapti jo dalimi.

REKLAMA

Bandymas perauklėti blogiuką


Nutraukti santykius retai būna lengva. Būti vienai, net ir labai trumpai, žinoma, nėra malonu, tačiau būti su vyru, kuris jus vis tiek verčia jaustis vieniša ir negerbiama – taip pat ne išeitis. Net jei vis dar norisi suteikti šansą santykiams, žinokite – kai pasirodys tinkamas kandidatas, geriau šalia nebeturėti to, kuris jus tik liūdina.

Idealių vyrų paieška


Nesakome, kad jūs turite apsistoti ties pirmu pasitaikiusiu, tačiau atskirti svajones nuo realių kandidatų naudinga. Be abejo, yra savybės, kurias jūsų vyras turi turėti, tarkim – būti atviras. Štai kino žvaigždės išvaizdos reikalavimas turi būti priskirtas prie „būtų gerai“ kategorijos. Gerai pagalvokite, kurias savybes jūsų vyras turi būtinai turėti, ir nuolaidžiau vertinkite kitus dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

Savęs gailėjimas

Atsispirkite pagundai savęs gailėti. Geriau skirkite šį laiką savo pomėgiams: užsirašykite į šokių pamokas, nueikite į spektaklį ar parodą, aplankykite naują kavinę. Taip ne tik būsite užimta – jūsų nekankins neigiamos mintys, padidinsite galimybę užmegzti naujas pažintis. Kitas užimtumo privalumas tai, kad visada turėsite apie ką pasikalbėti per savo kitą pasimatymą.

Ankstyvas seksas


Miegojimas su žaviu nepažįstamuoju yra tik jūsų reikalas, bet, anot daugumos vyrų, tai gali būti klaida, jei ieškote rimtų ilgalaikių santykių. Vyrai myli moteris, kurios save gerbia ir neskuba į lovą, skiria laiko pažinti vienam kitą ir tada nuspręsti ar verta viską perkelti į kitą lygį. Moterys turi žinoti, kad norint padėti pamatus sėkmingiems santykiams, skubėti nereikia.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savanaudiškumas santykiuose


Vyrams, ieškantiems rimtų santykių, nepatinka savanaudiškos moterys, kurių veiksmai nukreipti tik į jas pačias. Įsitikinkite, kad santykiuose atiduodate tiek pat, kiek gaunate. Santykiai yra tarp dviejų žmonių, kurie vienas kitą papildo, o ne stengiasi išpešti naudos.

Tikėjimas tuo vieninteliu


Dauguma moterų komplikuoja pasimatymus, užkraudamos ant savęs to vienintelio pasaulyje paieškos naštą. Užuot, galvojusios, kad buvęs išrinktasis, ar jūsų vedęs kolega yra JIS, pasistenkite į viską žiūrėti paprasčiau. Žinokite, kad egzistuoja daug vyrų, kurie gali jus prajuokinti ir suvirpinti širdį. Iki sutinkant tą, kuriam įsipareigosite, bus ne vienas, su kuriuo tikrai linksmai praleisite laiką.

REKLAMA

Etiketo ignoravimas


Mums sunku įsivaizduoti, kad taip elgiatės, bet nedidelis priminimas nepakenks. Mandagumas galbūt ir tampa atgyvena, tačiau yra vyrų, kurie būtent dėl jo stokos gali nuspręsti nesivelti su mergina į rimtesnius santykius. Jei nepadėkosite už nuostabų vakarą, to vyruko galite daugiau ir nepamatyti. Ištarti tą trumpą žodelį nėra sunku, tad naudokite jį dažnai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų