REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

10 tūkstančių litų bauda už vagystes nubausta televizijos projekto „Šok su manimi“ dalyvė skundžia Vilniaus 2-ojo apylinkės teismo sprendimą ir prašo ją išteisinti.

REKLAMA
REKLAMA

Vilniaus apygardos teismas pradėjo nagrinėti buvusios TV projekto „Šok su manimi“ dalyvės  Irmos Jurgelevičiūtės skundą, kuriuo ji prašo panaikinti Vilniaus 2-ojo apylinkės teismo sprendimą skirti jai 10 530 tūkstančių litų baudą ir ją išteisinti.

REKLAMA

I. Jurgelevičiūtė teigė tikinti, kad Vilniaus apygardos teismas priims kitą sprendimą: „Esu nekalta.“

Kalbama, kad jos gynėjas prašys skirti jai psichologinę ekspertizę, kurią atlikti atsisakė žemesnės instancijos teismas.

Birželį Vilniaus 2-asis apylinkės teismas pripažino buvusią TV šou projekto „Šok su manimi“  šokėją  kalta dėl vagysčių iš kitų projekto dalyvių ir skyrė jai baudą.

Kriminalinės policijos pareigūnams I. Jurgelevičiūtė įkliuvo 2010 metų lapkritį, kai nuolat vogdavo iš kitų dalyvių pinigus, drabužius, kosmetiką. Paaiškėjo, kad jos grobiu tapo daiktai už beveik penkis tūkstančius litų.

REKLAMA
REKLAMA

I. Jurgelevičiūtė buvo stebima vaizdo kamerų, kurias pareigūnai įrengė persirengimo kambaryje.  Peržiūrėjus įrašą matyti, kaip projekto šokėja rausiasi krepšiuose. Neapdairi vagilė susigundė jaukais, kuriuos pakišo kriminalistai – iš vienos rankinės ji paėmė 700 litų, kitos – 300 litų.

Ikiteisminio tyrimo metu paaiškėjo, kad nuo ilgapirštės nukentėjo Violeta Burneikeinė, praradusi kvepalus, kurių vertė siekia 250 litų.

Eirida Daukšienė pasigedo kosmetinės, kurioje buvo dėžutė su priklijuojamomis blakstienomis, lūpų pieštukas, pudra „Bi-kor Egiptishe erde“, lūpų balzamas „Carmex“, kvepalai  „Richmond John“. Bendras nuostolis – 325 litai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Iš Onos Kolobovaitės  buvo pavogta 400 litų,  kosmetinis teptukas skaistalams, veido kremas „Body shop“ ir nagų lakas „Faberlic“,  megztinis bei 700 litų.

Šokėjai Karina Jeremian dingo kvepalai „Nina Rici Nina“ bei  „Lancome Tresor in love“, Nuostolis – 480 litų. Rūta Ramanauskaitė  nerado rankinėje 400 litų, o aktorė  Ineta Stasiulytė – kosmetinės, kurioje buvo kosmetikos už 733 litus.

Nustolių patyrė ir šokėjas Andrius Butkus – iš jo pavogta 500 litų. Jo kolegė Katerina Voropaj nerado 100 litų, o Alina Galočkina – lūpų blizgesio.

Visi liudiję nukentėję asmenys pripažino, kad I. Jurgelevičiūtė keistai elgėsi – buvo labai meili, kai kuriuos apkabindavo, bučiavo. Neretai ją pastebėdavo šokančią persirengimo kambaryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų