REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Huawei“ pranešė šią savaitę Berlyne vykstančioje „IFA 2012“ parodoje surengusi išankstinę „Huawei Emotion“ vartotojo sąsajos peržiūrą. Skelbiama, kad „Android“ operacinės sistemos aplinkoje veikianti sąsaja atliks svarbų vaidmenį stiprinant kompanijos išmaniųjų telefonų rinkinį.

REKLAMA
REKLAMA

„Emotion“ atspindi empatiško „Huawei“ dizaino filosofiją – sukurta vartotojų vartotojams. Kurdami šią vartotojo sąsają kalbėjomės su jais, siekėme išsiaiškinti keliamus lūkesčius išmaniesiems telefonams ir naudojimosi patirčiai, o taip pat stengėmės įvardinti, ko mes patys kaip vartotojai tikimės iš savo įrenginių. Komanda sąmoningai teikė pirmenybę ne technologijai, bet žmonėms. Manome, kad tik klausydamiesi klientų poreikių ir norų, mes iš tiesų galime sukurti mėgstamus produktus“, – bendrovės pranešime cituojamas „Huawei Device“ Vartotojo sąsajos dizaino direktorius Dennisas Poonas.

Pranešama, kad „Emotion“ sąsaja palengvina naudojimąsi telefonu ir supaprastina navigaciją. Tai leidžia vartotojams pritaikyti savo išmaniojo telefono pagrindinio puslapio dizainą ir funkcijas pagal savo asmeninius poreikius bei suteikia galimybę supaprastinti aplanko funkcijas ir lengviau valdyti aplikacijas. „Me Widget“ padeda sujungti visą informaciją ir reikalingas funkcijas į vieną pagal poreikius pritaikomą valdiklį. Sąsajoje taip pat integruota „Smart Tutorial“ – pagalbos priemonė, padedanti pradedantiesiems vartotojams greičiau susipažinti su telefono funkcijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų