• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

  • Namuose iki atlyginimo liko tik 100 litų. Paimk pinigus ir nupirk maisto produktų, kad užtektų savaitėlei.


Tokiu atveju moteris pripirks bulvių, daržovių, vištą... Žodžiu, ką nors nebrangaus, bet būtino, norint prasimaitinti ilgiau, nebadaujant, bet ir per daug neišlaidaujant.

Vyras nupirks alaus, krevečių, gal dar kokių nepigių traškučių. Priekaištaujančiai žmonai jis paaiškins, kad nupirko tai, ką visi namuose mėgsta, ir todėl visi priekaištai neteisingi.

REKLAMA
REKLAMA

  • Savaitgalį šiek tiek paremontuosime virtuvę.


Iki savaitgalio moteris pasistengs iš virtuvės išnešti viską, kas gali sudužti, baldus pridengs kokia klijuote ir iškilmingai lauks, kol prasidės smulkūs remonto darbai.

Vyras į viską žvelgs rimčiau: nuplėš plyteles ar tapetus, išjungs elektrą... Remontuoti virtuvę pradės tik po kelių mėnesių, kai atsibos priekaištai ir vietinės reikšmės skandalai.

REKLAMA

  • Gal išgersi kavos ar arbatos?


Jei moteris pažįstamą vyrą pakviečia išgerti kavutės, tai ji kavą užpliko, išpilsto į puodelius, pavaišina pyragaičiu.

Jei vyras moteriai pasiūlo arbatėlės, tai išsidrėbia fotelyje, nusivelka švarką, pradeda ką nors pasakoti. Apie arbatą pamiršta ir po 10 minučių šnekų pareiškęs: „O kam ta arbata?“, pradeda lįsti bučiuotis.


  • Šeštą susitinkam prie kavinės.


Tradicinė situacija: moteris pavėluos, bet turės galybę pateisinamų priežasčių, iš kurių pagrindinė – legenda apie suplyšusias kojines.

Vyras ateis laiku, blogiausiu atveju – 15 minučių anksčiau.

REKLAMA
REKLAMA

  • Kaip man įgriso šitas darbas! Reikės paieškoti kito.


Moteris ilgai svarstys ir tik po to ką nors nuspręs.

Vyras triukšmingai išeis iš darbo, į žmonos klausimus apie perspektyvas atsakinės neaiškiai, bet optimistiškai. Vyrai paprasčiausiai žino, kad viskas bus gerai.


  • Sloga, temperatūra pakilo...


Net sirgdama moteris ruoš maistą, plaus indus. Jeigu ji tik galės judėti, būtinai rūpinsis šeima.

O mes? Jei tik truputį susergame, tai vadiname ne negalavimu, o didvyriška kova dėl gyvybės. Moteris privalo mumis rūpintis, girdyti vaistais, guosti ir įtikinėti, kad rytoj nemirsime.


  • Reikia nupirkti spintą (šaldytuvą, užuolaidas, skalbyklę...).


Prieš pirkdama, moteris diskutuos ir tarsis su pažįstamais, po to aplankys daugybę parduotuvių, po kokio mėnesio įsigys norimą daiktą ir jau namuose bus nepatenkinta pirkiniu.

Vyras aplankys artimiausią parduotuvę ir nupirks spintą, kurią rekomenduos parduotuvės konsultantas: „Tai geriausia spinta pasaulyje“. Didelė tikimybė, kad spintos išmatavimai bus netinkami, o jos spalva pjausis su būsto sienų spalva.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų