REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Atkaklios Ožiaragio pastangos padės pasiekti verslo laimėjimų ir kopti karjeros laiptais. Veikite savarankiškai ir nepasikliaukite tais, kurie tik žada, bet nieko nedaro, pataria astrologas. Jauni Ožiaragiai ateinančią savaitę turės pasirinkti savo kelią gyvenime. Kūrybiškos prigimties žmonės turės gerą galimybę atskleisti savo talentą. Nesistenkite palengvinti sau gyvenimo. Iš to neišeis nieko gero, o savo ateičiai jūs galite smarkiai pakenkti.

Atkaklios Ožiaragio pastangos padės pasiekti verslo laimėjimų ir kopti karjeros laiptais. Veikite savarankiškai ir nepasikliaukite tais, kurie tik žada, bet nieko nedaro, pataria astrologas. Jauni Ožiaragiai ateinančią savaitę turės pasirinkti savo kelią gyvenime. Kūrybiškos prigimties žmonės turės gerą galimybę atskleisti savo talentą. Nesistenkite palengvinti sau gyvenimo. Iš to neišeis nieko gero, o savo ateičiai jūs galite smarkiai pakenkti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandeniai gali ruoštis paaukštinimui tarnyboje. Prie to prisidės susitikimas su įtakingu asmeniu. Valstybės tarnautojai jau greitai bus paskirti dirbti svarbiame centre. Tėvams pavyks įtaisyti savo atžalas į prestižinį koledžą ar universitetą. Namų šeimininkės išleis daug pinigų, bet nupirks reikalingų daiktų. Jūs greitai rasite bendrą kalbą su nauju pažįstamu. Santykiai su juo bus rimti ir nuoširdūs.

REKLAMA

Astrologas Žuvims pataria atidžiau kontroliuoti savo išlaidas. Čia omenyje turimi pirmiausia tie, kurie užsiima šeimos verslu. Jūsų priimtas sprendimas dėl lėšų pervedimo gali nepatikti kažkuriam iš partnerių, ir tai taps jūsų nesutarimų priežastimi. Ilgos kelionės rezultatai bus geri. Astrologas sako, kad jūs įgysite naujų bičiulių, kurie jums padės tvarkyti reikalus ir kopti karjeros laiptais. Deja, santykiai su artimaisiais nežada nieko gero. Namuose gali kilti ginčas, kuris pakenks santarvei šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Nemažai komispinigių gaus Avinas, jeigu įtakingas asmuo jam padės atlikti svarbią finansinę operaciją. Verslininkai su savo giminaičiais gali atidaryti bendrą įmonę. Valstybės tarnautojams bus patikėta atsakinga užduotis ir suteikta visiška veiksmų laisvė. Sutuoktiniai mėgausis meile ir džiaugsis maloniais įvykiais. Jūsų antrosios pusės širdyje kyla jausmų audra, kuri įsišėls savaitės pabaigoje. Vieniši Avinai netrukus išgirs Mendelsono vestuvių maršą, skambantį jų garbei. Tai labai nudžiugins jų artimuosius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Astrologas rekomenduoja Jaučiams naujai pažvelgti į savo darbą. Tai jums padės pasiekti laimėjimų ir padidinti pajamas. Prestižinio sandorio sudarymas ir dalykinės kelionės rezultatai suteiks pasitikėjimo savo jėgomis. Jūsų finansiniai reikalai klostosi puikiai. Artimiausiu metu laukite žinių apie pajamų augimą. Griežtai laikykitės anksčiau numatytų planų. Pasikliaukite tais, su kuriais bendradarbiaujate verslo srityje. Bet vis dėlto stenkitės veikti savarankiškai ir kuo mažiau naudokitės kitų pagalba.

Dvynių laukia netikėta finansinė sėkmė. Fortūna jums tikrai nusišypsos, jeigu nekreipsite dėmesio į aplinkinių pesimizmą. Planetos jums padės investuoti lėšas į verslo projektus ir atlikti pelningas banko operacijas. Tie, kuriems per 30, netrukus atšoks vestuves. Po jų pats metas apsilankyti užsienio šalyse. Surengti šią kelionę jums padės senas bičiulis. Šeiminis gyvenimas nekels rūpesčių tiems, kurie visada domisi namiškių reikalais ir visą dėmesį skiria savo artimiesiems.

REKLAMA

Vėžio laukia gera savaitė. Jūs išspręsite problemas, kurios dažnai pridarydavo jums nemalonumų ir rūpesčių. Dividendai leis kompanijų vadovams priimti į darbą daugiau tarnautojų. Galite sutikti žmogų, kurio stipri valia padarys jums teigiamą poveikį ir padės sutvarkyti reikalus. Astrologo nuomone, savaitės pabaigoje turėsite daugybę dalykinių susitikimų ir galimybių pailsėti. Bet jis pataria pagalvoti ir apie savo sveikatą.

Liūtai turėtų atsargiai bendrauti su aplinkiniais. Daugelis nori duoti jums vertingų patarimų, bet ne visos rekomendacijos bus teisingos ar naudingos. Finansiniu požiūriu jūsų laukia gera savaitė. Pasak astrologo, pavyks įgyvendinti verslo planus ir projektus. Sėkmė lydės mokslininkus ir studentus. Gali kilti ginčų su artimaisiais dėl kai kurių šeiminių problemų. Daug rūpesčių turės dirbančios Liūtės. Atsakomąją simpatiją jums pajus žmogus, kuris labai patinka.

REKLAMA

Mergelė darbe įveiks visus sunkumus. Bet jūs turėsite pripažinti, kad pernelyg didelis pasitikėjimas savo jėgomis tik sudaro papildomų problemų, kurias po to patiems tenka spręsti. Astrologas ragina nemesti pradėto darbo dėl nedidelių nemalonumų. Į pensiją susiruošę valstybės tarnautojai dar galės metus ar dvejus padirbėti. Verslą išplės maisto prekes gaminančių kompanijų vadovai. Ilgai dėl menkniekių pykęsi ir kivirčijęsi įsimylėjėliai tikrai susitaikys.

Svarstyklės visą laiką skirs karjerai. Jaunuoliai nebus patenkinti tuo, kad tėvai kišasi į jų gyvenimą. Tai gali pabloginti jūsų santykius su bičiuliais, kurie jums yra labai brangūs. Problema bus išspręsta, jeigu apsigyvensite atskirai nuo artimųjų. Verslininkės, norinčios atidaryti savo įmonę, sulauks pagalbos. Komersantai galės naudingai investuoti savo pinigus ir plėsti verslą. Planetos pasirengusios globoti visas talentingas, iniciatyvias ir ieškančias Svarstykles. Vienišos Svarstyklės galės mėgautis romantiškais nuotykiais su nauju pažįstamu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionui ateinančią savaitę neduos ramybės nauji verslo planai ir idėjos. Spekuliacijos biržoje duos gerų dividendų. Draugai jums išmintingai patars, kaip dabar reikėtų veikti verslo srityje. Jūs turėsite daug keliauti ir artimiausias dienas praleisite kelyje. Sėkmė lydės sportininkus ir studentus. Gerai seksis tiems, kurie yra pavyzdingi šeimos nariai ir gyvena savo artimųjų bei giminių interesais.

Šauliai negali pasigirti savo pajamomis. Dividendai šmėkščioja horizonte, bet jų niekaip negalite pasiimti. Apsišarvuokite kantrybe ir nepraraskite vilties. Gali būti, kad sėkmė jums nusišypsos vykstant į pietus - būtent šia kryptimi ateinančią savaitę turės išvažiuoti kai kurie Šauliai. Susitikimas su vienu asmeniu gali duoti pradžią vaisingam bendradarbiavimui. Astrologas pataria laikytis įprasto darbų grafiko, vengti sukrėtimų ir pernelyg nepramogauti savaitės pabaigoje. Verčiau gerai pailsėkite dieną kitą ir sukaupkite jėgų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų