REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įspūdingos Kim Kardashian formos išgarsino ją visame pasaulyje.

Įspūdingos Kim Kardashian formos išgarsino ją visame pasaulyje.

REKLAMA

Tačiau gražuolė nusprendė imtis veiksmų, kad galėtų jas sumažinti.

Vakar ryte realybės šou žvaigždė buvo pastebėta dvejose treniruotėse. Kalbama, kad K. Kardashian nusprendė intensyviai sportuoti po to, kai paviešino savo užpakaliuko nuotrauką su blizgiais džinsais ir užsirašė: „Aš manau, kad mano užpakalis atrodo per didelis su šiais džinsais.“

REKLAMA
REKLAMA

Ši K. Kardashian užpakalio nuotrauką sukėlė žvaigždei nerimą (nuotr. Twitter)Ši K. Kardashian užpakalio nuotrauką sukėlė žvaigždei nerimą (nuotr. Twitter)

Panašu, kad nuotrauka privertė susirūpinti K. Kardashian ir treniruotėje ji atidavė visas savo jėgas.

REKLAMA

Nepaisant to, kad Kim įsispraudė į liekninančias tampres sportui, tačiau jos iškilumai atrodė didesni nei įprastai. Apsilankiusiu dvejose treniruotėse savo „Twitter“ tinklapyje K. Kardashian užsirašė: „Ankstus rytas ir dviguba treniruotė. Jėgos treniruotė ir pilatės. Man patinka tokie pirmadieniai.“

Juokaujama, kad jei Kim jaučiasi priaugusi svorio, jai nereikėtų nerimauti. Jos sesuo pradėjo kurti kolekciją, skirtą didesnio dydžio moterims.

Taip pat Kim nereikėtų labai nerimauti, nes jos vaikinas Kanye Westas dievina jos apvalius iškilumus. Ta proga net parašė jiems vieną iš savo dainų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų