REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tamprės – labai patogus rūbas, tačiau teisingai jas dėvėti ir derinti nėra lengva. Tai nei kelnės, nei triko...todėl reikia laikytis tam tikrų taisyklių.

Tamprės – labai patogus rūbas, tačiau teisingai jas dėvėti ir derinti nėra lengva. Tai nei kelnės, nei triko...todėl reikia laikytis tam tikrų taisyklių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. Tamprės + trumpa suknelė.

Tamprės + trumpa suknelė. (nuotr. Gamintojo)Tamprės + trumpa suknelė. (nuotr. Gamintojo)

Trumpos suknelės tinka tik mažoms mergaitėms, tačiau jei suaugusi moteris prie tokios suknelės derins tampres – tikrai neatrodys mergaitiškai.  Juodos spalvos tamprės tiks prie margaspalvės šilko ar kitokio audinio suknutės. Prie šio derinio tiktų ir ne būtinai juodos tamprės, o tiesiog tamsios kelnės.

REKLAMA

2. Tamprės + ilgi marškinėliai.

Tamprės + ilgi marškinėliai. (nuotr. Gamintojo)Tamprės + ilgi marškinėliai. (nuotr. Gamintojo)

Tamprės, tarsi pėdkelnių seserys, tačiau nereiškia, kad jos tinka tik prie suknelių. Tamprės su ilgais marškiniais sukurs tikrai gerą derinį, tik marškinėliai turėtų dengti užpakaliuką, jokiu būdu ne trumpesni. Čia tamprės derinamos su ilgais baltais marškiniais, o ryškūs šiltų spalvų akcentai  išvaizdai suteikia solidumo ir elegantiškumo.

REKLAMA
REKLAMA

3. Negalima dėvėti tamprių vietoj džinsų.

„Rodeo“ išvaizda. (nuotr. Gamintojo)

Nors prekyboje galima rasti įvairių džinsus imituojančių tamprių, tačiau jos vis tiek netinkamos dėvėti su trumpu viršumi. Čia tamprės derinamos su ilgu viršumi ir trumpučiu baltu švarkeliu. Džinso striukė, odinė rankinė bei skrybėlė sukuria „Rodeo“ išvaizdą.

4. Tamprės ir džinso audinys.

Tamprės ir džinso audinys. (nuotr. Gamintojo)Tamprės ir džinso audinys. (nuotr. Gamintojo)

Tamprės tinka kartu su džinsiniu rūbu. Ar marškinėliais, ar tunika. Pavyzdyje tamprės derinamos su džinso striuke. Ryškios spalvos karoliai, batai ir didelė piniginė sukuria vasarišką ir šviežią stiliuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

5. Tamprės ir ilgas megztinis.

Tamprės ir ilgas megztinis. (nuotr. Gamintojo)Tamprės ir ilgas megztinis. (nuotr. Gamintojo)

Ilgi susagstomi megztiniai puikiai tinka su tamprėmis. Liemenį galima pabrėžti diržiuku. Turkio spalva šiam deriniui suteikia išskirtinumo. Manau, kad rudos arba smėlio spalvos tamprės šitame derinyje dar geriau atrodytų. Aukso spalvos apyrankė ir rankinė šitą derinį užbaigia su trijų spalvų taisykle. Batai su platforma ir ši apranga atrodo tiesiog „super“. Jei nuspręsite prie tamprių derinti aukštakulnius, būkite budrios, kad neatrodytumėte kaip iš 80'ojo dešimtmečio.

REKLAMA

Kai pirksite tampres, nereikia apriboti savęs iki juodos spalvos. Tamsios spalvos, smėlio ar rudos spalvos tamprės gali būti universalios, yra tiek daug pasirinkimų. Tik primygtinai rekomenduoju vengti blizgių audinių, trumpų tamprių, nes kojos atrodys beformės ir trumpesnės. Atsiminkite, jog spalvotas ar margaspalves tampres reiktų palikti dukroms ar jaunesnėms sesutėms. Sėkmės eksperimentuojant!

MONIKA BALTUTIENĖ

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų