REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Ilgai lauktą, tiesiogiai iš Ūkio banko teatro arenos transliuojamą, šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ pradėjo dramatiškas ir aistringas laidos vedėjų ir komisijos pirmininkės pasirodymas. Rūta Mikelkevičiūtė su Andriumi Butkumi ir Edita Daniūte sušoko pirmąjį šokį, kuris savo nuotaika žada audringą šokių projekto sezoną.

Ilgai lauktą, tiesiogiai iš Ūkio banko teatro arenos transliuojamą, šokių projektą „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ pradėjo dramatiškas ir aistringas laidos vedėjų ir komisijos pirmininkės pasirodymas. Rūta Mikelkevičiūtė su Andriumi Butkumi ir Edita Daniūte sušoko pirmąjį šokį, kuris savo nuotaika žada audringą šokių projekto sezoną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šokiu prisitatė dar  du komisijos nariai – jaunieji šokių čempionai Skaistė Svajonė ir Mamertas. Taip komisijoje bus žurnalistas, etiketo žinovas Giedrius Drukteinis ir choreografas Aurelijus Liškauskas.

REKLAMA

Skambant „Queen“ dainai prisistatė 11-a porų: Katažina Niemyčko, Merūnas Vitulskis, Renata Uzialkaitė, Ramūnas Šimukauskas, Donatas Baumila, Jurga Anusauskienė, Linas Karalius, Juozas Liesis, Jurgita Grabauskienė, Tomas Eigertas ir Kristina Navickaitė-Tina su savo partneriais. Kitos penkios poros prisijungs kitose laidose.

Balsas už kadro – Vytenis Pauliukaitis projektą žiūrovams prie televizijos ekranų pradės stebėti papasakodamas įdomiausias naujienas iš užkulisių.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmieji šokį pristatė Katažina ir Dainius. Jie pagal prancūzišką dainą „Je t'aime“ sušoko jausmingą rumbą. Komisijos pirmininkė porai buvo maloninga ir pasveikino puikiai atlikus rumbos pagrindinius žingsnelius. Pora surinko 32 balus.

Po pirmojo šokio Katažina prisijungė prie „Pop Ladies“ merginų Natalijos Bunkės, Liepos Mondeikaitės (taip pat dalyvaujančios projekte) ir Oksanos Pikul. Jos scenoje atliko Lady Gagos dainą „I'm On The Edge Of Glory“.

Antroji scenoje lėtą fokstrotą pademonstravo Jurga Anusauskienė su partneriu Andriumi. E. Daniūtė liko apstulbinta Jurgos sugebėjimų. Pora surinko 30 balų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Scenoje turėję pasirodyti Ramūnas Šimukauskas ir Beata sukėlė publikos juoko bangą. Vietoj Ramūno jo vietoje atsirado jo ilgus metus parodijuojamas Arūnas Valinskas. Tačiau tai tebuvo pokštas ir netrukus į sceną grįžo pats Ramūnas, kuris su partnere atliko tango. Po jų į sceną vėl žengęs A. Valinskas sušoko visus sužavėjusį tango. Tiesa, E. Daniūtė prisipažino nepažinusi nė vieno žingsnelio. Iš E. Daniūtės pora išgirdo daug pamokomųjų žodžių, o iš G. Drukteinio pastabų dėl išpešiotų marškinių. Už šokį jie gavo 27 balus.

REKLAMA

Renata Uzialkaitė ir Vadimas Šuško atliko temperamentingą šokį sambą. Atlikdama sudėtingą figūrą Renata skaudžiai nukrito ant kelių, tačiau su šypseną užbaigė šokį. Pora sulaukė šiek tiek kritikos dėl nejudrių kojų, tačiau jie gavo 28 balus. Edita Daniūtė pabrėžė, kad pora kritiškai vertinama dėl savo potencialo tapti projekto favoritais.

Merūnas su Ieva sušoko lėtą valsą. Merūnas prisipažino, kad šokiai yra didžiausias iššūkis jo gyvenime po vedybų. „Atėjo gyvenime toks momentas, kai turiu žengti daug toliau“, - sakė Merūnas. Jaunasis komisijos narys pastebėjo, kad Merūno žmona Erika praėjusiame projekto sezone pasirodė geriau ir linkėjo dainininkui pasitempti. Pora gavo 31 balą. Po šokio Merūnas atliko lyrišką dainą.

REKLAMA

Donatas Baumila su Rasa Židonyte pirmajam šokiui pasirinko cha cha cha. Pora sulaukė komplimentų dėl karštų emocijų. Net griežtoji E. Daniūtė porai tarė „valio“. Pora surinko net 37  balus. Ledus pralaužė visi komisijos nariai: G. Drukteinis porai davė 10, E. Daniūtė 9.

Linas Karalius su partnere Rūta sušoko meilės šokį rumbą. Pora šokiui pasirinko Enrique Iglesias dainą. Lino draugas Marius Berenis pažadėjo parašyti specialiai jam skirtą fantastinį apsakymą, jei tik Linui pasiseks prasibrauti tarp lyderių. E. Daniūtė gyrė poros įvaizdį, tačiau šokio ji nepamatė. Į kritiką, kad nejudėjo klubai, Linas atsakė, kad jis bijąs būti nevyriškas. Pora gavo 27 balus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Juozas Liesis su partnere Elena Leontjeva sušoko artistišką cha cha cha. Komisija džiaugėsi sugrįžusiu į projektą Juozu ir gyrė už pažangą. Pora gavo 33 balus.

Odontologė Jurgita Grabauskienė su partneriu Rimmvydu atliko kvikstepą. Niekada nešokusi moteris, anot komisijos, pasirodė neblogai, tačiau reikia dar labai daug treniruotis. Pora gavo 26 balus.

Grupės „Pikaso“ dainininkas Tomas Eigertas su partnere Nerile sušoko rumbą. Komisiją debiutantą ant parketo gyrė dėl gana gerai atliekamų pagrindinių judesių. E. Daniūtė Tomą pavadino mediniu berniuku ir pasipiktino jo pasakymu, kad kad „šokis jam tik tarpinė stotelė“. Ji palinkėjo dalyviui kuo greičiau šį tarpinį etapą baigti. Po sudėtingo komisijos ir Tomo pokalbio, pora gavo 26 balus.

REKLAMA

Kristina Navickaitė-Tina su partneriu Tadu Rimgaila pasirodė paskutiniai. Jų paruoštas teatrališkas tango sužavėjo publiką, tačiau E. Daniūtė vis vien rado trūkumų. Jai nepatiko šokėjo švarkas, laikysena, sumaišyti žingsniai. Ji pabrėžė, kad į juos dedamos labai didelės viltys, kurias jie turi pateisinti. G. Drukteinis juokais pastebėjo, kad itin pikantiškas šokis turėtų būti su ženklu N-18. Pora gavo 32 balus.

Galutinėje lentelėje pirmoje vietoje atsidūrė Donatas Baumila. Paskutinėje - Jurgita Grabauskienė. Po užkulisiuose projektą stebinčio V. Pauliukaičio papildomų balų ir pastabų Jurgita Grabauskienė pakilo laipteliu auksčiau, o  Donatas Baumila pakilo dar aukščiau. Antrieji liko Katažina su partneriu.

Šioje laidoje niekas neiškrito, viena pora su projektu atsisveikins kitoje laidoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų