REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prancūzijos automobilių gamintojas „Citroen“ planuoja kitą mėnesį vyksiančioje Paryžiaus automobilių parodoje pristatyti atvirą DS3 hečbeko versiją. Prekyboje stilingasis kabrioletas turėtų pasirodyti 2013 m. ir kaip skelbia AutoExpress.co.uk vietoje pastaruoju metu itin plačiai naudojamo kieto sulankstomo stogo greičiausiai bus naudojamas medžiaginis. Taip pat vietoje visiškai atviro modelio greičiausiai bus pasirinkta versija su šoniniais langais, panašį į „Fiat 500C“.

REKLAMA
REKLAMA

DS3 stogo mechanizmas suvynios audeklą taip, kad jis atsidurs virš bagažinės durelių, o stogo sijos kartu su langais liks savo vietose. Natūralu, kad galinis modelio stiklas bus kitoks, tačiau pačioe kėbulo konstrukcijoje didelių pakeitimų nebus, taigi kabrioleto svoris lyginant su serijiniu DS3 neturėtų smarkiai išaugti.

REKLAMA

Kalbama, kad „Citroen DS3“ kabrioletas bus pavadintas „Airflow“, o variklių gamą sudarys 1,6 litro darbo tūrio dyzelinis 108 AG galios motoras ir sportiškesnis 1,6 litro benzininis agregatas su turbokompresoriumi išvystantis 148 AG. Kabrioleto kaina greičiausiai bus šiek tiek didesnė nei standartinio hečbeko, tačiau kiek – kol kas neskelbiama.

Daugiau informacijos apie naująjį „Citroen“ kabrioletą turėtume sužinoti artėjant Paryžiaus automobilių parodai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų