• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neblaivus norvegas Romos Fiumicino oro uoste prisnūdo ant bagažo takelio. Girtas keleivis nepabudo net tuomet, kai 50 metrų ilgio juosta, ant kurios statomi lagaminai, pradėjo judėti. Norvego kelionė bagažo takeliu truko apie 15 min, bet net ir šiam pasiekus bagažo skenerį, niekas nesusiprato miegančio nelaimėlio patraukti.

REKLAMA
REKLAMA

Norvegas buvo pastebėtas tik tada, kai bagažą tikrinantys pareigūnai skenerio ekrane pamatė į embriono pozą susirietusį žmogų. Neabejotina, toks reginys juos šokiravo, juolab, kad bagažo skeneris skleidžia radioaktyvius spindulius, kurie turi neigiamą poveikį sveikatai. Darbuotojai vyrą pažadino, ištraukė iš skenavimo įrenginio ir jis nedelsiant buvo pristatytas į ligoninę.

Incidentas įvyko liepos pabaigoje, kai 36-erių vyras, kurio pavardė neskelbiama, įėjo į tarptautinio oro uosto terminalą su alaus skardine rankoje. Keliautojas prie registracijos stalo nerado nė vieno darbuotojo, tad perlipo užtvarą ir įsitaisė ant bagažo takelio. Kai šis ėmė judėti, vyras nieko nejautė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų