• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Auksinės olimpietės Rūtos Meilutytės manikiūras su trispalve ant nagų netapo pavyzdžiu grožio salonų savininkams: jie nesiūlo akcijų ir neskelbia nuolaidų būtent už trispalvį lakavimą, o kiti net neturi raudono, žalio ir geltono lako.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, į vieną grožio saloną „Figaro“ sostinėje jau buvo užsukusi klientė, pasipuošusi būtent tautiniu manikiūru.

REKLAMA

„Šia savaitę atėjo viena tokia panelė: ji su draugais susilažino, kad plaukikei laimėjus medalį, pati pasidarys trispalvį manikiūrą“, – sakė salono manikiūrininkė Dovilė Šukytė.

Jos manymu, trispalvis nagų dailinimas yra gražus ir tautiškas, o šįmet apskritai madingas geometrinių linijų ir figūrų nagų dizainas.

Tuo metu prestižinis sostinės manikiūro salonas „Nail SPA“, portalui „Ekonomika.lt“ pageidavus užsakyti būtent trispalvio nagų dekoravimo paslaugą, susizgribo neturįs reikalingų spalvų lako. Užtat pažadėjo juo pasirūpinti ir grupelei klientų išsyk pritaikė nuolaidą – pažadėjo nagus dekoruoti už 30 litų asmeniui.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Vilniaus grožio salono „Sugihara“ rinkodaros vadovės Monikos Limbienės, jų centre dar nebuvo užsakymų tautiniam manikiūrui padaryti. „Pas mus dažniau lankosi moterys verslininkės, kurios pageidauja dalykiško manikiūro. Trispalvis galbūt tinka jaunoms panelėms, kurios nori išsiskirti ir pačios mėgsta eksperimentuoti“, – teigė ji.

O vyrams ar trim spalvomis nagus palakuotų? Verslininkės tikina – neabejotinai. „Ar jūs neatrodysite juokingai olimpiados metu su Lietuvos vėliava ant nagų? Manau, tikrai ne“, – teigė nagų modeliavimo meistrė ir dėstytoja Egidija Kilienė, „Egidijos nagų studijos“ savininkė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Be paties manikiūro, dekoratyvinis lakavimas už vieno nagą ekonominės klasės salonuose atsieina 1–3 litus, prestižiniuose – 5–15 litų. Tad visa paslauga gali kainuoti ir 100 litų.

Praėjusį pirmadienį Europos rekordininkė, 15-metė Rūta Meilutytė 100 metrų plaukimo krūtine finale laimėjo olimpinį aukso medalį. Kaip ir kelios kitos atletės, ji išsiskyrė tautiniu nagų dizainu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų