REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Radviliškio rajono policijos pareigūnai pričiupo sukčių, kuris pažadėdavo žmonėms atlikti įvairius darbus, tačiau vos gavęs pinigus dingdavo.

REKLAMA
REKLAMA

Tris kartus teistas 26 metų Šeduvos miestelio gyventojas R. S. liepos pradžioje vienam Radviliškio rajono gyventojui pažadėjo pakeisti namo stogo dangą, paslaugas įvertindamas 7400 litų. Tačiau kai tik pinigai buvo reikiamoje sąskaitoje, apie pažadą atlikti remonto darbus buvo pamiršta.

REKLAMA

Liepos 23-iąją dar vienam Radviliškio rajono gyventojui jis pažadėjo atlikti analogiškus darbus už gerokai kuklesnę 770 litų sumą, ir, gavęs pinigus, dingo.

R. S. tokius pažadus dalijo ne tik Radviliškio rajone – du ikiteisminiai tyrimai pradėti Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariate, vienas – Kėdainių rajono policijos komisariate.

Sukčiaus siūlomų atlikti darbų spektras yra platus – mėšlidžių statymas, stogų dengimas, kanalizacijos įrengimas, tvenkinių kasimas, paminklų ir antkapių gaminimas. Žodžiu, ko tik žmonėms reikėdavo, skelbiant savo pageidavimus laikraščiuose, tą R. S. ir pažadėdavo atlikti. Kai tik pinigai atsidurdavo rankose arba sąskaitoje, visi pažadai būdavo pamiršti.

Užsakovai nesulaukę „darbų vykdytojo“, kreipėsi į policiją, kuri pradėjo ikiteisminius tyrimas dėl sukčiavimų, R. S. buvo sulaikytas, jam skirta kardomoji priemonė – suėmimas 2 mėnesiams.

Pareigūnai įtaria, kad nuo R. S. gali būti nukentėję ir daugiau asmenų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų