REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Milžinų jėga ir silpnybė slypi jų dydyje. Didele jėga jie gali šalinti kelyje pasitaikiusias kliūtis, tačiau mažas akmenukas ar rakštis kojoje dažnai nerangų galiūną nuverčia ant žemės, o toliau „Grimiški“ scenarijai gali baigtis labai liūdnai.

REKLAMA
REKLAMA

Galiūno „Facebook“ kojos, regis, iš lėto pinasi, o akys žvairuoja, kūną apima sąstingis. Tai įrodo žema 28,9 JAV dol. akcijų kaina ir „Captone“ analitiko Rory Maher'io išleistas pranešimas apie sumažėjusį aktyvių „Facebook“ vartotojų kiekį.

REKLAMA

Analitiko teigimu, JAV vartotojų per 6 mėnesius sumažėjo 1.1%, prie šių rodiklių R. Maher'is pažymi ir tolygų Europos vartotojų mažėjimą. „Facebook“ kompanija apie jos vartotojų srautų sąstingi buvo kalbėjusi ir pati, tačiau lūkesčiai užkariauti tokias šalis kaip Japoniją, Rusiją ar Kiniją neatslūgsta, nors kol kas šių šalių „Facebook“ vartojimas beveik lygus nuliui.

Kaip ten bebūtų, „Facebook“ turėtų koncentruotis į esamų vartotojų išlaikymą ir mąstyti apie tolimesnius vystymosi etapus, nes kol kas tokios kompanijos kaip „Zynga“ važiuoja drauge su „Facebook“ žemyn ir šį antradienį akcijų prekybos sesiją paliko su žemiausia metų – 4,58 JAV dol. – akcijų kaina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų