REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seksualinis gyvenimas ne visada priklauso nuo to, kokiu atstumu yra nutolusi Venera (nors kartais ir tai svarbu). Esmė veikiau tame, kiek jėgų mes įdedame į savo santykius. Ir kalbama netgi ne apie fizines galimybes ir fizinį nuovargį. Dažniau seksas nustoja būti ryškus dėl tingumo, vaizduotės stokos ir troškimo padaryti savo gyvenimą ryškesniu. Juk, sutikite, banalus nuspėjamas seksas ir pasiguodimai draugėms, kad intymus gyvenimas nustojo jaudinti ir vilioti – bene lengviausia išeitis. Bet ar tokios ieškome?

1.    Pradžioje buvo žodis. Gundymo procesas, kai jūs jau gyvenate kartu, perėjo nuo žvilgsnio prie žodžių. Be abejo, žvilgsnis išlieka svarbus, bet juk dabar galite daugiau! Kartokite švelnius žodžius, mėtykite pikantiškas užuominas – tai labai lengva, ir kartu labai veiksminga. Ypač jei savo žaidimą pradėsite prie kitų žmonių. Tada jūsų partneris vėl ims svajoti apie akimirką, kada liksite tik dviese – ir trokš jos kuo greičiau.

2.    Lytėjimas. Tai kitas ne mažiau svarbus faktorius. Pasistenkite liesti vienas kitą vengdami intymių vietų. Tegul tai bus kaklas, sprandas, juosmuo, nugara ir kt. Galite pradėti nuo toliau – iš pradžių atsitiktiniai prisilietimai, vėliau –ir atviresni, daugiau pasakantys.

3.    Bučinys. Net ir tie, kuriems bučiniai nėra labai svarbūs, kartais pademonstruoja pavydėtiną išmonę. Tiesiog užsimerkite ir prisiminkite, kaip buvo nuostabu pažinties pradžioje tiesiog bučiuotis. Norėjosi tai daryti kuo ilgiau... Dabar jau daug laiko praėjo, jūs tapote ramesni, išmintingesni, labiau suaugę, pirmoji aistros banga atslūgo... Daugybė porų tokiu laikotarpiu pasibučiuoja ne daugiau kaip 4 kartus per dieną. O ir tie 4 kartai – tai daugiau vadinamasis budintis bučinys, pvz. susitikus, atsisveikinant, palinkint labos nakties. Pamėginkite dar kartą. Pradėkite nuo kaklo (daugelio vyrų kaklas – jautri vieta), lengvas bučinukas į lūpas, leiskitės šiek tiek žemiau, vėl prie kaklo, tada – vėl aistringas bučinys į lūpas. Galite sumurkti iš pasitenkinimo. Neskubėkite, mėgaukitės procesu. Prisiminkite, kaip jums patiko bučiniai pažinties pradžioje, kaip nuo jų degė lūpos. Ir tegul šie prisiminimai pasufleruoja, ką ir kaip daryti toliau.

4.    Šokis. Galite ir pašokti. Šokis – itin jausmingi judesiai, kurie keri ir vilioja vyrus. Rinkitės striptizą, pilvo šokį. Šokis turėtų pasakoti apie jūsų troškimus. Striptizas – neatsiejama seksualių nuotykių dalis. Nusirenginėti galima įvairiai. Galima ryžtingai, pasislėpus po antklode, galima šokant ir viliojant, g

alima linksmai ir aistringai. Kiekvienas variantas savaip žavus. Rinkitės tai, kas atitinka jūsų šiandieninę nuotaiką. Nesigėdykite. O kad labiau pasitikėtumėte savimi, pasižiūrėkite internete, kaip tai daro profesionalai. Nepamirškite; svarbiausia čia – ne šokio žingsneliai, o tiesiog plastiški judesiai ir begalinis pasitikėjimas savimi. Liepkite jam tik žiūrėti, bet jūsų neliesti. Galite atsisėsti jam ant kelių. Žiūrėkite į akis. Visą laiką. Žvilgsnio kontaktas itin svarbu.

5.    Seksualinės fantazijos. Pakalbėkite, apie ką svajoja partneris, kokie troškimai kirba jūsų galvoje. Tam prireiks šiokio tokio ryžto. Išklausykite jį ir apsvarstykite, kokias fantazijas norėtumėte įgyvendinti? Žadinkite jo aistrą palengva, tęsdama malonumą kaip galima ilgiau.

6.    Afrodiziakai. Prieš seksą užkąskite. Tik ne riebų kepsnį, o ką nors lengvo ir žadinančio aistrą. Juk prisivalgius retai kada pakyla fizinis aktyvumas. Produktus rinkitės patys, derinkite prie jų gėrimus. Svarbiausia – kad jums būtų skanu ir ne pernelyg egzotiška.

7.    Masažas. Tai bene veiksmingiausias būdas sujaudinti. Nereikia specifinių gydomojo masažo judesių. Užteks švelnių prisilietimų, paglostymo, nestipraus pažnaibymo. Galbūt jam patiktų pėdų masažas? O jei dar masažuotoja – be rūbų? Laikykitės, jis tikrai netrukus jus puls!

8.    Glamonėkite save. Dar vienas pastebėjimas iš gyvenimo. Vyrams patinka žiūrėti, kaip save jaudinate. Jei to dar nesate dariusi – būtinai pabandykite!

9.    Energijos! Nebūkite pasyvi, rodykite energiją. Galite surengti pagalvių mūšį, galite pakonkuruoti, kuris bus viršuje. Pažadinkite jame medžiotojo instinktą, kad jis norėtų jus pagauti, sugriebti, sutramdyti. Teigiamos energijos pliūpsnis padovanos ne mažiau energingą seksą.Bet koks pabėgimas nuo taisyklių reikalauja tam tikros drąsos. O tai – geras iššūkis sau, po kurio imsite labiau pasitikėti savimi, o kartu tapsite ir patrauklesnė savo partneriui. Erzinkite, gundykite  ir nieko nebijokite!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų