REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antra para, liepos 6  ir  7  dienomis, Klaipėdos miesto centre Manto  ir Liepų gatvių sankryžoje,  posūkyje  į Girulius ir kitose sankryžose neveikia  šviesoforai. Mmirksi tik geltona šviesa, o ten, kur judėjimas mažiau intensyvus – veikia visi trys signalai. Ar savivaldybei rūpi  pėstieji, dviratininkai , vairuotojai?

REKLAMA
REKLAMA

Susirūpinę vairuotojų, dviratininkų ir pėsčiųjų saugumu aktyvūs Klaipėdos gyventojai surengė piketą.

REKLAMA

„Mes, visuomenininkai, stebėjome vieną miesto  tarybos Ūkio  komiteto posėdį,  į kurį buvo pakviestas UAB „Sankryža“ vadovas. Jis prašė pratęsti sutartį, kad perduotų patirtį naujiems šviesoforų šeimininkams. Miesto tarybos narys V. Plečkaitis kaltino juos prastu darbu ir pasiūlė nepratęsti sutarties.  Liberalų išvada,  perimsime darbuotojus iš „Sankryžos“ ir problemos  nebus“, – rašoma piketuotojų pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Piketo organizatoriai netgi sukūrė ironišką „Šviesoforo raudą“: „Vargas man, kad esu visų apleistas šviesoforas, todėl esu liūdnas ir nelaimingas. Niekas nesirūpina, kad mirksi mano tik geltona švieselė. Prieš pusmetį šeimininkas –dūdorius atėmė mane iš bendrovės  „Sankryža“ ir atidavė  UAB„Klaipėdos gatvių apšvietimas“. Mane, tokį  jautrų ir spalvingą, prilygino paprasčiausiam gatvės apšvietimo stulpui.  Jau antrą parą vairuotojai ir pėstieji keikia mane, kad sunku pravažiuoti sankryžą, bet aš nekaltas! Keikite Dūdorių, tai jis mane padarė juodųjų aferų įkaitu. Jei kas nukentėsit,  atleiskit.“

Anot piketuotojų, Miesto ūkio departamento vadovas L. Dūda problemos neįžvelgia,o  tik žada pirkti naują programinę įrangą. UAB „Sankryža“ veikla mieste nutraukta dėl blogo  darbo, o dabar dėl  blogai veikiančių miesto šviesoforų kaltų ar blogai dirbančių tarsi ir nėra.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų