REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bandydami įamžinti su artėjančiomis Londono Olimpinėmis žaidynėmis susijusį britų gretose kylantį patosą „Mini“ automobilių gamintojo atstovai sumanė paruošti bendrą projektą su Londono filharmoniniu orkestru tam, kad sukurtų originalią nacionalinio himno versiją, kuri būtų atliekama naudojant tik devynių specialios „London 2012“ serijos modelių garso signalus.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip ir galima numanyti, iš viso bus pagaminta tik 2012 šių specialių „Mini“ hečbekų. Už nemenką, beveik trijų tūkst. svarų (13 tūkst. litų) priemoką hečbekų sėdynėse bus išsiuvinėti olimpiniai logotipai, o prietaisų skydelyje bus graviruota Londono miesto panorama. Londono filharmonijos muzikantas greičiausiai bus siūlomas kaip papildoma įranga.

REKLAMA

„Mini“ reklaminė kampanija prieš Olimpines žaidynes iš ties įspūdinga ir net jei nepavyks greitai parduoti brangių ribotos serijos modelių, naujų klientų britų kilmės gamintojas turėtų sulaukti. Kol kas siūlome jums pažiūrėti kaip automobilių garso signalais atliekamas Didžiosios Britanijos himnas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų