REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį  su konservatoriumi Pauliumi Saudargu apsistumdęs Seimo narys Petras Gražulis antradienį pranešė, kad dėl incidento kreipėsi į Seimo Etikos ir procedūrų komisiją bei generalinį komisarą.

REKLAMA
REKLAMA

Su netradicinės orientacijos propaguotojais nuolat kovojantis parlamentaras mano, kad P. Saudargas prie jo  seksualiai priekabiavo. Pasak politiko, toks kabinėjimasis gali būti traktuojamas dviprasmiškai ir jam šis elgesys, susijęs su jo pažiūromis į tradicines vertybes, kelia nerimą.

REKLAMA

„Jeigu būtų atsiprašęs, nebūčiau kreipęsis, o dabar nežinau, prišoko prie manęs man kalbant, sutrukdė mano kalbą, tempė už rankovės, nežinau, ko jis čia norėjo, ar muštis, ar bučiuotis, nežinau. Išsiaiškins Etikos (Seimo etikos ir procedūrų komisija – aut.past.) komisija“, – sakė jis naujienų portalui Balsas.lt.

P. Gražulis tikisi, kad generalinis komisaras skirs P. Saudargui drausminę nuobaudą ir viešųjų darbų. Jo manymu, Seimo nario elgesys pažeidė Administracinių teisės pažeidimų kodeksą.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, kodėl mano, kad P. Saudargas būtent seksualiai prie jo priekabiavo, P. Gražulis išdėstė savo versiją: „Na, kad pas juos (Tėvynės Sąjungos-Krikščionių demokratų partijoje – aut.past.) yra matote ir slaptų, ir viešų. Rokas Žilinskas yra viešas krikščionis demokratas, o kalbama, kad yra ir daugiau tokios orientacijos žmonių, tik nepripažinę. Tai galvoju, gal čia būtent toks variantas ir yra.“

Balsas.lt primena, kad šeštadienį per Seimo plenarinį posėdį tarp politikų įvyko susistumdymas. P. Gražulis tvirtina, kad P. Saudargas bandė nustumti jį nuo tribūnos.

„Manau, kad tai eiliniai svaičiojimai. Patį P. Gražulį būtų galima laisvai apskųsti Etikos ir procedūrų komisijai arba generaliniam komisarui, nes jis melavo, šmeižė, kalbėjo nederamu tonu ir nerinkdamas žodžių. Aš tiesiog priėjau ir paprašiau daugiau taip nedaryti ir pasakiau, kas bus, jei jis ir toliau šitaip elgsis. Manau, kad agresija ir visi kiti dalykai buvo daromi iš jo pusės“, – teigė P. Saudargas, praneša Delfi.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų