REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švęsdama greitai artėjančias 2012 m. Londono Olimpines žaidynes ir savo partnerystę su Didžiosios Britanijos atletais ir komandomis jose, taip pat ir paminėdama parolimpinių žaidynių rėmimą „Mini“ kompanija išleido naują trumpametražį filmuką, kuris yra aiški aliuzija į klasikinį 1969 m. filmą „The Italian Job“. Juostoje galima matyti kultinius britų sostinė architektūros objektus, tokius kaip parlamento rūmai ar olimpinis stadionas.

REKLAMA
REKLAMA

Sumaniai pavadintą „The Britalian Job“ filmuką režisavo ne kas kitas, o BBC televizijos laidos „Top Gear“ vadovaujantis režisierius Philas Churchwardas, o vaidina buvę Olimpiniai čempionai – Daley Thompsonas, Jamesas Cracknellas, Jonathanas Edwardsas ir Matthew Pinsentas. Šalia jų blogiukės su motociklu vaidmenį atlieka modelis Jodie Kidd.

REKLAMA

Filmo siužetas labai paprastas – likus kiek daugiau nei mėnesiui iki žaidynių pradžios britų sporto legendos bando sučiupti įsivaizduojamą aukso medalių vagį naktinėse gaudynėse miesto gatvėmis. Automobiliai, kuriuos matysite trumpame filme yra specialios „London 2012“ serijos „Mini Cooper“ hečbekai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų