REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono „Arsenal“ puolėjo Robino van Persie tėvas paneigė gandus, jog olandas kitame sezone gali užsivilkti „Manchester City“ marškinėlius.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu puolėjas su Olandijos nacionaline rinktine yra išvykęs į Ukrainoje ir Lenkijoje vykstantį Europos čempionatą, tačiau jo kontraktas su klubu galioja tik iki 2013 m. vasaros.

REKLAMA

Stringant deryboms dėl sutarties pratęsimo geriausiu 2011-2012 m. sezono Anglijos „Premier“ klubo žaidėju susidomėjo ne vienas klubas, o tarp jų daugiausiai dėmesio parodė „Manchester City“ ir Turino „Juventus“.

Nepaisant to, kad ne vienas žaidėjas iš „Arsenal“ persikėlė į Anglijos čempionų gretas, Bobas van Persie paneigė kalbas, jog tuo pačiu keliu ruošiasi pasukti ir jo sūnus.

„Net nesvarstome galimybės persikelti “Manchester City„ ar į kokį kitą Anglijos klubą“, - puolėjo tėvo žodžius cituoja dienraštis „Mundo Deportivo“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak kai kurių pranešimų, R.van Persie situaciją „kanonierių“ klube akylai stebi „Barcelona“ ir Madrido „Real“ klubai, tačiau ir čia olando tėvas padėjo tašką tokioms spekuliacijoms.

„Būtų nelogiška persikelti į “Barcelona„, nes jie turi Lionelį Messi. “Real„ mums irgi netinka“, - sakė B.van Persie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų