• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2012 m. gegužės 25-26 dienomis Kauno ir Vilniaus apskrityse dirbo kontrolės grupės pareigūnai. Pagrindinis kontroliuojančių pareigūnų dėmesys buvo sutelktas į tarnybines ir  asmenines transporto priemones vairuojančių pareigūnų kontrolę.

REKLAMA
REKLAMA

Per reidą buvo patikrinti 7 policijos pareigūnai su jiems priklausančiomis asmeninėmis transporto priemonėmis, tačiau pažeidimų nenustatyta.

REKLAMA

Priemonės metu buvo patikrintos 263 transporto priemonės ir vairuotojai, išaiškinta 11 Kelių eismo taisyklių pažeidimų – vairavimas neblaiviame stovyje, vairavimas be valstybinės techninės apžiūros, be civilinės atsakomybės privalomojo draudimo, vairavimas be vairuotojo pažymėjimo ir pan.

Patikrinimo metu buvo nustatyti 2 atvejai, kai vairuotojai vairavo transporto priemones prieš tai vartoję mažais kiekiais alkoholinius gėrimus ir neviršijo leistinos normos.

REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnų kontrolės grupė ir toliau tęsia darbą. Patikrinimai vyksta nuolat, ne tik savaitgaliais, bet ir darbo dienomis.

Policijos darbuotojus kontroliuojanti grupė įkurta 2011 m. balandžio 4 d., jos paskirtis – padėti policijos generaliniam komisarui sustiprinti policijos įstaigų darbuotojų elgesio vairuojant tarnybines ir asmenines transporto priemones kontrolę ir darbo drausmę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų