• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pareigūnai dėkoja už pilietiškumą

Gegužės 17 d. apie 22 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šalčininkų rajono policijos komisariatas gavo pranešimą, kad rekonstruojamame kelio Vilnius-Lyda ruože, 33 kilometre sutrikdytas eismas, nes kelią užtvėrė vilkikas. Atvykę į įvykio vietą, patruliai pamatė, kad Rusijos Federacijoje registruotas, metalu pakrautas vilkikas nuslydo nuo  lietaus nuplauto kelio į griovį ir sustabdė eismą kelio ruože Šalčininkai-Jašiūnai. Rekonstruojamoje siauroje važiuojamoje kelio dalyje eismas galimas tik viena kryptimi. Ši kelio dalis apsupta iškastų gilių duobių, kitų kliūčių, todėl dviem transporto priemonėms prasilenkti neįmanoma. 

Šalčininkų policijos pareigūnai reguliavo eismą rekonstruojamame kelio ruože, susisiekė su Valstybinės sienos apsaugos tarnybos pareigūnais ir pranešė, kad pasieniečiai nukreiptų Vilniaus kryptimi vykstančius vairuotojus aplinkiniais kelias. Pareigūnai nedelsiant ėmėsi priemonių, kad vilkikas būtų ištrauktas iš griovio ir važiuojamoji kelio dalis būtų laisva. Į pagalbą policijos patruliams atskubėjo vienas Šalčininkų rajono ūkininkas - jis skubiai į įvykio vietą pristatė didelio galingumo traktorių su tam skirtais traukimo lynais. Pliaupiant lietui, po trijų valandų vargo, pavyko ištraukti vilkiką ir pašalinti kliūtis nuo važiuojamosios kelio dalies. 

Trečią valandą nakties eismas kelio ruože Vilnius - Lyda buvo atstatytas. Vilniaus apskrities policija nuoširdžiai dėkoja ūkininkui už geranorišką pagalbą ir pilietiškumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų