• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Švieži“ Anglijos „Premier“ lygos čempionai „Manchester City“, panašu, piniginės atverti nesikuklins ir prieš sekantį sezoną: ekipos vyriausiasis treneris Roberto Mancini užsimojo iš „Milan“ klubo prisivilioti švedų superžvaigždę Zlataną Ibrahimovičių ir jam žada net 300 tūkstančių svarų savaitinę algą. Jei sandėris pavyktų, Z.Ibrahimovičius aplenktų net 250 tūkstančių svarų per savaitę uždirbantį „City“ saugą Yaya Toure ir taptų brangiausiai apmokamu futbolininku Anglijos „Premier“ lygoje.

REKLAMA
REKLAMA

Gan netikėta, tačiau 30-ies sulaukęs puolėjas paprašė laiko, kad apsvarstytų jam pateiktą pasiūlymą.

REKLAMA

Tai jau antras kartas, kai R.Mancini bando prisivilioti Z.Ibrahimovičių ir šį kartą strategas tikisi sėkmės. Italas ir švedas jau yra dirbę kartu, kai R.Mancini futbolininką pasikvietė į Milano „Inter“ klubą 2006-aisiais (sandorio vertė 22 milijonai svarų).

Z.Ibrahimovičius per 2011-2012-ųjų Italijos „Serie A“ pirmenybių sezoną pelnė net 28 įvarčius ir tapo rezultatyviausiu lygoje, tačiau net tai nepadėjo „Milan“ iškovoti čempionų titulo. Švedas po šios nesėkmės sakė: „Žaidžiau puikiai, mušiau įvarčius, tačiau vistiek neiškovojome titulo. Noriu kažką laimėti, tad nežinau ar liksiu Milane".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų