REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Trečiadienį iš ryto sostinės Gedimino prospekte ir besikertančiose sankryžose Vyriausybės nariai, Mokesčių inspekcijos pareigūnai dalijo skrajutes, kviečiančias kovoti su nelegaliu darbu, atlyginimais „vokeliuose“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak renginį organizavusio Investuotojo forumo, pilietine akcija „Šioje šalyje nėra vietos „šešėliui“, siekiama dar kartą atvirai pademonstruoti, kokią žalą šešėlis neša visuomenei.

REKLAMA

„Organizuojame pilietinį judėjimą, nes norime viešai ir garsiai kalbėti apie tai, kad šešėlinė ekonomika ir mokesčių vengimas kenkia, pažeidžia visuomenės ir kiekvieno jos nario interesus“, – sako Investuotojų forumo vykdomoji direktorė Rūta Skyrienė.

Anot jos, VMI apskaičiavo, kad 2012 metais sausio ir kovo mėnesiais nesumokėtų mokesčių suma Vilniaus apskrityje gali siekti 23 mln. litų. Už šiuos pinigus valstybė galėtų nupirkti 29 autobusus, 46 modernius gaisrinės automobilius, atsodinti 9,2 tūkst. hektarų iškirsto miško, įrengti 288 krepšinio aikšteles arba apšviesti Vilniaus gatves 646 dienas, rašo Delfi.lt.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų