REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

2013 m. „Aston Martin“ pristatys DBS modelio pamainą, tačiau prieš nutraukiant dabartinės kartos superautomobilio gamybą, bus išleista ribota „Ultimate“ modifikacijų serija. Pirmosios nuotraukos ir oficiali informacija apie modelį pasirodė šią savaitę, o įdomu tai, kad prieš pristatant modelį žiniasklaidai duomenys apie jį visų pirma buvo patalpinti gamintojo puslapyje. Kodėl tai buvo padaryta mes nežinome, tačiau automobilio išorės dizainas mums labai patinka.

REKLAMA
REKLAMA

„Aston Martin DBS Ultimate“ (nuotr. Gamintojo)„Aston Martin DBS Ultimate“ (nuotr. Gamintojo)

„DBS Ultimate“ superautomobilis bus siūlomas su kupė ir kabrioleto tipo kėbulais, kurie bus papuošti „Carbon Black“ arba „Quantanium Silver“ apdaila. Pavyzdžiui, galiniai žibintai bus tamsinti, automobiliai apauti „Black Diamond“ ratai, stabdžių apkabos nudažytos raudonai, geltonai arba juodai. Taip pat visur bus pilna „DBS Ultimate“ ženkliukų.

REKLAMA

„Aston Martin DBS Ultimate“ (nuotr. Gamintojo)„Aston Martin DBS Ultimate“ (nuotr. Gamintojo)

Interjeras bus aptrauktas juoda sidabro spalvos siūlais dygsniuota oda, taip pat viduje išsiskirs ryškiai raudonos pavarų perjungimo svirtelės prie vairo, anglies pluošto kompozicinių medžiagų centrinės konsolės apdaila ir dar keletas papildomų „DBS Ultimate“ žymėjimų. Superautomobilių serija bus ribota, tačiau „Aston Martin“ tikslaus skaičiaus kol kas nepaskelbė. Neoficialiais duomenimis, „Ultimate“ modelių bus 100, o 30 iš jų bus skirta JAV rinkai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų