• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prieš keletą mėnesių „Pagani“ pademonstravo publikai 15 min. trukmės dokumentinį filmą, kuriama buvo pasakojama naujojo „Huayra“ modelio kūrimo istorija. Panašu, kad tai buso tik įžanga, o dabar įtalų superautomobilių gamintojas išleidžia visą penkių dokumentinių filmų seriją, pavadintą „The Beginnings“ (liet. – ištakos). Kol kas internete buvo išplatintos pirma ir antra dalys, o likusių turėtume sulaukti per pora ateinančių savaičių.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmojoje dalyje pasakojama kompanijos įkūrėjo Horacio Pagani istorija, jo nepertraukiamas pastangas sulieti suderinti meną su mokslu. Rodomas įspūdingos apimties per visą jo gyvenimą sukauptų asmeninių nuotraukų koliažas. Filme užfiksuota anksti pasireiškusi Horacio aistra automobiliams, kurią jis jau vaikystėje perteikė į medines skulptūras. Taip pat didžiausią įtaką jam padarę asmenybės, tokios taip Leonardas Da Vinčis, išsilavinimas ir ankstyvoji karjera, kuomet jis dirbo inžinieriumi „Lamborghini“ kompanijoje.

REKLAMA

Antroje dalyje apžvelgiamas „Pagani Automobili“ kompanijos formavimasis 1999 m., pirmieji šios markės automobiliai, tokie kaip „Zonda C12“ ir vėliau sekę jo modifikacijos. Archyvinė medžiaga su gausybe fotografijų nukelia žiūrovą į praeitį tam, kad šis galėtų patirti, nuo ko prasidėjo „Pagani“ istorija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų