REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ketvirtadienio vakarą Londone „Samsung Electronics“ pristatė naująjį mobilųjį telefoną „Galaxy S III“. Planuojama, kad prekyboje Europos šalyse telefonas pasirodys birželio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA

„Galaxy S III“ įrengtas 4,8 colių (12,2 cm) įstrižainės „HD Super AMOLED“ ekranas bei įdiegta atnaujinta „Android 4.0 Ice Cream Sandwitch“ operacinė sistema. Telefone integruota ir NFC technologija, o pats įrenginys sveria 133 gramus.

REKLAMA

Mobilusis telefonas turi naująjį „Samsung“ keturių branduolių 1,4 GHz „Exynos“ procesorių bei 1 GB operatyvinės atminties.

„Galaxy S III“ įrengtos galinė 8 MP ir priekinė 1,9 MP kameros su įvairiomis funkcijomis (įskaitant veido atpažinimo).

„Galaxy S III“ įdiegta „S Voice“ funkcija reaguoja į balsą ir tokiu būdu leidžia telefoną valdyti. Pavyzdžiui, ryte suskambus žadintuvui, norint jį išjungti tereikia pasakyti „snooze“, ir signalas nutils. Su „S Voice“ taip pat galima valdyti mėgiamos muzikos klausymo funkcijas, pagarsinti ar patildyti telefoną, siųsti trumpąsias žinutes, elektroninius laiškus, atnaujinti savo dienotvarkę ir fotografuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Naujajame „Samsung“ telefone įdiegta „Smart Stay“ funkcija, kuri pagal vartotojo akių judėjimą atpažįsta, ką jis veikia naudodamas telefoną – skaito elektroninę knygą ar naršo internete, ir pagal tai nustato ekrano ryškumo lygį. „Galaxy S III“ atpažįsta ne tik balsą, veidą, bet ir gestus. Jei telefono savininkas rašo trumpąją žinutę ir staiga persigalvoja, nusprendžia skambinti, telefoną užtenką priglausti prie ausies, ir „Direct Dial“ aktyvuos skambinimo funkciją.

Dėl patobulintos „Android Beam" technologijos „S Beam“ per tris minutes galima pasidalinti 1 GB vaizdo laikmena, o per dvi sekundes perduoti 10 MB garso įrašą – tereikia priglausti kitą „Galaxy S III“ telefoną, ir informacija perduodama nenaudojant bevielio tinklo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Su „AllShare Cast„ beviele technologija vartotojai gali prijungti savuosius „Galaxy S III“ prie televizoriaus ir iškart peržiūrėti turinį dideliame ekrane. „AllShare Play“ leis dalintis laikmenomis su visais DLNA palaikančiais planšetiniais bei asmeniniais kompiuteriais ir televizoriais. „AllShare Play“ funkcija „Group Cast" vartotojui suteikia galimybę su draugais ar artimaisiais naudotis vienu ekranu – tereikia prisijungti prie to paties bevielio tinklo. Be to, „Galaxy S III“ – pirmasis pasaulyje telefonas, kuriame įdiegta „Wi-Fi Channel Bonding“ technologija, padvigubinanti bevielio tinklo spartą.

Iš pradžių „Galaxy S III“ bus galima įsigyti su tamsiai mėlynos ar baltos spalvos korpusais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų