REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Druskininkų miestas toliau intensyviai ruošiasi priimti gegužės 6-ą dieną įvyksiančio  „Druskininkų Puma pusmaratonio" dalyvius, teigiam pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl didelės dalyvių gausos „Druskininkų Puma pusmaratonio" organizatoriai ir Druskininkų savivaldybė priversti atlikti vieną pakeitimą. Buvo pakeista bėgimo starto vieta. Dabar sportininkai startuos Sodų gatvėje šalia „Ryto“ gimnazijos ir iš jos patrauks link įprastinės trasos vietos „Žvaigždžių orbitos“ dviračių take.

REKLAMA

„Dėl planuojamo dvigubai didesnio dalyvių ir žiūrovų skaičiaus nei praėjusiais metais, manome, kad senoji starto vieta yra gana ankšta ir gali būti pavojinga dalyviams, - teigia „Druskininkų Puma pusmaratonio“ vadovas Evaldas Martinka. – Šalia yra ežeras, rekonstruojamas Druskininkų savivaldybės muziejus, todėl norime savo dalyviams užtikrinti visišką saugumą. Žinoma, labai džiaugiamės, kad tiek daug žmonių susidomėjo mūsų renginiu, todėl ir mes jiems norime užtikrinti visokeriopą pagalbą. Naujoji trasos vieta nebus prastesnė nei senoji".

REKLAMA
REKLAMA

„Druskininkų Puma pusmaratonio“ organizatoriams pritaria ir vyriausiasis specialistas jaunimui ir sportui Druskininkų mieste Aivaras Kadziauskas. Pasak jo itin svarbu, kad dalyviai saugiai jaustųsi, o žiūrovai galėtų stebėti gražų renginį.

„Džiaugiamės, kad mūsų mieste vyksiantis bėgimo renginys kelia tokį didelį susidomėjimą, - kalba A.Kadziauskas. – Mes, kaip miesto atstovai, norime, kad tiek miestiečiams, tiek mūsų svečiams nekiltų jokių nepatogų. Ypatingai nenorime, kad dėl didelės dalyvių gausos ir per mažos trasos, sportininkai patirtų traumas. Tai būtų pats blogiausias dalykas. Kartu su organizatoriais suradome puikią alternatyvą ir dabar tiek žiūrovai, tiek dalyviai galės jaustis itin patogiai".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renginio organizatoriai toliau visus kviečia prisijungti prie šios bėgimo šventės. Be klasikinės pusės maratono distancijos (21,097 km), „Druskininkų Puma pusmaratonio“ dalyviai galės varžytis 10,5 km (smscredit.lt taurė), 5 km ir 2 km distancijose. Tie, kuriems patinka komandinės rungtys, kviečiami registruotis į pusmaratonio estafetę, kurioje du dalyviai turės įveikti 10,5 km + 10,5 km (Voltaren taurė). Į Druskininkus kviečiami ir šiaurietiškojo ėjimo entuziastai. Ėjikai, mojuodami lazdomis, galės draugiškai įveikti 5 km ir 10,5 km distancijas.

Jeigu norite dalyvauti „Druskininkų Puma pusmaratonyje" nedelskite. Primename, kad norintys dalyvauti bėgime turi būtinai iš anksto užsiregistruoti. Registracijos formą galima rasti interneto svetainėje www.druskininku-pusmaratonis.lt.

Druskininkų pusmaratonio žemėlapis (nuotr. Organizatorių)Druskininkų pusmaratonio žemėlapis (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų