REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Lietuvos „A lygoje“ sužaistos dvejos rungtynės.

Pergalę iškovojo Alytaus „Dainavos“ futbolininkai, kurie po vienintelio Luko Kochanausko įvarčio (52 min.) įveikė niekaip savo žaidimo neatrandančius „Šiaulius“. Šios rungtynės alytiškiams buvo ypatingos ir tuo, kad pagaliau žaista namuose, Alytaus miesto stadione, ant natūralios vejos ir prie savų žiūrovų. Po pergalės nei „Dainavos“, nei „Šiaulių“ futbolininkai savo turnyrinės lentelės padėties nepagerino: alytiškiai su 12 taškų išlieka penkti, o šiauliečiai su 7 taškais - šešti.

REKLAMA
REKLAMA

Alytaus „Dainava“ 1 - 0 Šiaulių „Šiauliai“

52' [1-0] L.Kochanauskas

Kitoje dvikovoje, Gargžduose, susitiko vietos „Banga“ ir Tauragės „Tauras“. Didžiąją pirmojo kėlinio dalį aikštėje vyko kova dėl aikštės vidurio, o abiejų komandų atakos nutrūkdavo gana greitai. Antrajame kėlinyje iniciatyvą perimdavo tai viena, tai kita komanda, o gerų progų sukurta mažai . 76-ąją minutę „Bangos“ baudos aikštelėje griuvo „Tauro“ legionierius iš Rusijos, Roman Kuzin, tačiau teisėjas 11 metrų baudinio vertos pražangos neįžvelgė. 79-ąją minutę progą turėjo jau „Bangos“ legionierius, Seržas Tatiefangas: kamerūnietis puikiai susistabdė iš aukštai besileidžiantį kamuolį ir nieko nelaukdamas atliko stiprų smūgį iš maždaug 30 metrų, tačiau kamuolys praskriejo Oleksandro Borysenko vartų virpstą.

REKLAMA

Visgi, 84-ąją minutę pasiteisino „Bangos“ vyriausiojo trenerio, Vaido Žutauto keitimas: pasinaudojęs „Tauro“ gynėjų klaida, iš arti kamuolį į vartus pasiuntė Giorgis Nikabadze. Vos po penkių minučių gruzinas atsidūrė vienas prieš „Tauro“ vartininką, tačiau šio nuginkluoti dar sykį nesugebėjo. Po šių epizodų „Banga“ suaktyvėjo ir stengėsi įtvirtinti savo pranašumą, tačiau ir vienas įvartis gargždiškiams garantavo pirmąją pergalę šiame „A lygos“ sezone. Po šių rungtynių „Banga“ su 5 taškais kyla į devintąją turnyrinės lentelės poziciją, o „Tauras“ išlieka septintas.

Gargždų „Banga“ 1 - 0 Tauragės „Tauras“

84' [1-0] G.Nikabadze

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų