• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Legendinio ispanų puolėjo Raulio ateitis ilgai skendėjo gandų sukūryje. Nežinomybės skraistę nutraukė ispanų dienraščio „Marca“ apžvalgininkas ir artimas Raulio patarėjo Gineso Carvajalo draugas Roberto Gomezas.

REKLAMA
REKLAMA

Anot jo, šiuo metu vokiečių Gelzenkircheno „Schalke“ ekipos marškinėlius vilkintis 34 metų puolėjas vasarą kelsis į Katarą, kur ketverius metus gins „Al Ahli“ komandos garbę.

REKLAMA

„Jis apsisprendė. Raulis išgyvena vieną geriausių momentų savo karjeroje. Vienas iš paskutiniųjų pasiūlymų buvo nuo “Seattle Sunders„, tačiau jis dar sausį buvo sukirtęs rankomis su klubu iš Kataro“, - rašo R. Gomezas.

Tiesa ta, kad „Schalke“ komanda žūtbūt norėjo išsaugoti ispaną. „Rėmėjas “Gasprom„ viską išmėgino, kad tik pratęstų sutartį su juo. Čia buvo prisidėjęs net asmeninis Putino patarėjas“, - pasakoja „Marca“ apžvalgininkas. Jis tvirtina, kad šeichai galėjo pasiūlyti daug daugiau, todėl kalba eina apie pasirašytą 4 metų kontraktą.

REKLAMA
REKLAMA

„Al Ahli“ klubą treniruoja 58 metų prancūzas Bernardas Simondi. Šiuo metu komanda užima paskutinę 12-ą vietą vietinėje aukščiausioje lygoje - šį sezoną iškovojo tris pergales ir patyrė 15 pralaimėjimų.

2022 metais Katare vyks pasaulio futbolo čempionatas, todėl nenuostabu, kad arabai siekia gerinti savo įvaizdį. Pasaulinio lygio žvaigžė kaip Raulis, turėtų prie to prisidėti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų