REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ žvaigždė Christiano Ronaldo tiki, kad trečiadienį rungtynėse prieš Madrido „Atletico“ komandą iškovoti trys taškai buvo svarbus žingsnis siekiant iškovoti La Liga titulą. Portugalas įmušė jau septintąjį „hat-tricką“ 2011-2012-ųjų sezone, o Jose Callejonas pridėjo dar vieną įvartį, taip prisidėdamas prie įspūdingos „Real“ pergalės.

REKLAMA
REKLAMA

Pergalė „madridistams“ La Liga turnyrinės lentelės viršuje leido išlaikyti keturių taškų pranašumą prieš „Barcelona“, o C.Ronaldo mano, kad jo komanda žengė svarų žingsnį čempionų titulo link.

REKLAMA

„Dar liko nuveikti daug darbų, tačiau La Liga titulas dabar yra arčiau. Žodžio “pralaimėjimas„ mano žodyne nėra, - užtikrintai kalbėjo vienas geriausių pasaulio futbolininkų - prieš rungtynes su “Atletico„ mus slėgė įtampa, kadangi žinojome, kad “Barcelona„ laimėjo savo rungtynes, tačiau viskas baigėsi palankia mums linkme.“

Šį sezoną, po „hat-tricko“ mače su „Atletico“, C.Ronaldo savo sąskaitoje turi jau 52 įvarčius (visuose turnyruose) ir tapo pirmuoju futbolininku per vieną La Liga sezoną išvykoje įmušusiu 20 įvarčių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų