REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienį Vilniaus antrosios apylinkės teismas ketino toliau apklausti liudytojus, dalyvavusius projekte „Šok su manimi“, kurio metu, kaip įtariama teisiamoji pavogė dalyvių daiktų ir pinigų už beveik penkis tūkstančius litų.

REKLAMA
REKLAMA

Penktadienį į Vilniaus antrosios apylinkės teismą atvykęs Irmos Jurgelevičiūtės advokatas Vytautas Sviderskis informavo, kad jo ginamoji susirgo ir prašė atidėti bylos nagrinėjimą iki gegužės 7 dienos.

REKLAMA

Teismas turėjo apklausti liudytoją iš Kauno, kuris galėtų patvirtinti, kad savo bute Kaune, kur kriminalistai per kratą aptiko vogtų daiktų, I. Jurgelevičiūtė lankėsi itin retai.

Byloje yra apklausta daugiau nei šimtas asmenų, dirbusių projekte „Šok su manimi“ bei praradusių savo turtą. Teisme apklausta šokėja Violeta Burneikienė, pasigedusi kvepalų. Vėliau parodymus davė liudininke tapusi dizainerė Kristina Mališauskienė.

REKLAMA
REKLAMA

Nukentėjusiųjų sąraše yra ir daugiau žinomų pavardžių: Ona Kolobovaitė, Andrius Butkus, Rūta Ramanauskaitė, Katerina Voropaj, Eirida Daukšienė, Karina Jeremian, Alina Galočkina, Ineta Stasiulytė.

Teismas galės apklausti kaltinamąją tik po to, kai paliudys visi byloje minimi asmenys.

I. Jurgelevičiūtė, 2010 metais dalyvavusi projekte „Šok su manimi“ sulaikyta Lietuvos televizijos patalpose po to, kai dingo Kriminalinės policijos biuro pakišta „lėlė“ – piniginė su 300 litų. Vėliau paaiškėjo, kad kriminalistai stebėjo Irmą po to, kai pasipylė skundai dėl dingusių daiktų. Bylos duomenimis, projekto dalyviai pasigesdavo kvepalų, kosmetikos, drabužių ir pinigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors advokatas Vytautas Sirvydis prašė teismo atlikti psichiatrinę ekspertizę, teismas kol kas atsakymo nedavė nutaręs tai padaryti po I. Jurgelevičiūtės apklausos.

Apie keistą dalyvės elgesį kalbėjo ne vienas projekto dalyvis. Kai kuriems užkliuvo nuotaikų kaita, kitiems – keistas elgesys: „Kartais ji elgėsi ne visai adekvačiai, keistai kalbėdavo, judėdavo.“

Daugeliui pasirodė keista, kad moteris nuolat viską skolindavosi, matė, iš kur imami daiktai ir pinigai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų