REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Birželio 2 dieną, šeštadienį, "Vilnius Challenge"  jau ketvirtą kartą pakvies vasarą pasitikti išmėginant savo jėgas tradicinėmis tapusiose urbanistinėse multi sporto varžybose. Varžybų dalyviai tradiciškai kviečiami varžytis dvejose kategorijose: profesionalų ir mėgėjų, teigiama pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

"Vilnius Challenge 2012" varžybose mėgėjams teks įveikti maždaug 30 km ilgio trasą, o profesionalams  - apie 65 km. Finišo link, sportininkai turės susiorientuoti Vilniaus mieste, važiuoti dviračiais, įveikti virvių, bėgimo, požemių, plaukimo, irklavimo ir riedučių rungtis.

REKLAMA

„Vilnius Challenge 2012“ (nuotr. Organizatorių)„Vilnius Challenge 2012“ (nuotr. Organizatorių)

„Varžybas rengiame jau ketvirtus metus. Smagu, kad multi sportas Lietuvoje sparčiai populiarėja. Kas metai Vilnius Challenge sulaukia vis didesnio susidomėjimo iš dalyvių ir žiūrovų. Palyginus su panašaus tipo varžybomis, vykstančiomis kitose Europos šalyse, Lietuvoje jos sutraukia ypatingai daug dalyvių – mėgėjų. Ko gero, žmonės išmėgina ir įsitikina, kad tie 30 km – tai smagus iššūkis, įveikiamas praktiškai kiekvienam" – sakė vienas iš „Vilnius Challenge“ varžybų sumanytojų Vytenis Benetis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot varžybų organizatorių, šių metų renginys nuo prieš tai buvusių išsiskirs naujomis trasomis ir naujomis rungtimis. Mėgėjų trasos dalyviams bus skirta daugiau laiko jai įveikti negu praėjusiais metais.

Greičiausiai Vilnius Challenge 2012  finišą  pasiekusių komandų lauks rėmėjų įsteigti prizai, o profesionalų trasą greičiausiai įveikusių komandų - dar ir piniginiai apdovanojimai.

„Prizai šiose varžybose nėra tokie svarbūs, kaip noras įrodyti sau ir kitiems, kad aš galiu įveikti sau mestą iššūkį. Įvairių verslo įmonių kolektyvai, sveikos gyvensenos šalininkai, ir visi tie, kurie neabejingi sportui ir laisvalaikio praleidimui gryname ore - jau pradėjo burtis į komandas ir registruotis mūsų rengiamoms varžyboms“, - kalbėjo viena iš „Vilnius Challenge“ varžybų organizatorių Aurelija Drobelytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visi, norintieji dalyvauti Vilnius Challenge 2012 varžybose, raginami suburti komandą iš dviejų žmonių (du vyrai, dvi moterys arba mišri komanda) ir užsiregistruoti. Varžybose gali dalyvauti visi, ne jaunesni nei 18 metų amžiaus asmenys. Registracija vyksta iki gegužės 7 d. Užsiregistravusiems iki balandžio 9 d. bus suteikta nuolaida. Registracijos nuorodą bei papildomos informacijos apie Vilnius Challenge 2012 rasite projekto svetainėje: http://www.vilniuschallenge.lt/

„Vilnius Challenge 2012“ (nuotr. Organizatorių)„Vilnius Challenge 2012“ (nuotr. Organizatorių)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų