REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kone kiekviena moteris kasdien naudoja kvepalus, pienelius kūnui bei įvairiausius purškiklius, norėdamos, jog nuo jų dvelktų švelnus aromatas, kurį, visų pirma, pajustų priešingos lyties atstovai.

REKLAMA
REKLAMA

Šitaip moterys tarsi stengiasi pabėgti nuo natūralaus savo kvapo, kuris, pasirodo, labiausiai vilioja vyrus. Tūkstančius metų moterys kankinasi, kad surastų tarp daugybės kvepalų tokį aromatą, kuris veiktų kaip...viagra! Tačiau visa tai yra daug paprasčiau,

REKLAMA

Norint suvilioti vyrą, jokių kvepalų paprasčiausiai nereikia.

Vyrai reaguoja į natūralų kvapą moters, pasiruošusios pradėti kūdikį. Tokią išvadą padarė mokslininkai iš Floridos valstijos, atlikę ypač įdomų eksperimentą. Jame dalyvavo 68 savanoriai vyrai nuo 18 iki 23 metų.

Keletas moterų įvairiose menstruacinio ciklo stadijose gavo specialią užduotį - tris naktis miegoti su tais pačiais sportiniais marškinėliais. Po to, savanoriams buvo pasiūlyta...pauostyti tekstilės gaminį.

REKLAMA
REKLAMA

Vieniems buvo duoti nauji, tik ką iš parduotuvės, kitiems iš jų tie, kuriuos dėvėjo moterys tris eksperimentines naktis. Mokslininkai fiksavo kintančius testosterono kiekio rodmenis. Vyrų, kurie užuosdavo moters kvapą ovuliacijos laikotarpiu, hormono rodiklis staigiai pakildavo!

Kaip manote, ar šis eksperimentas yra teisingas? Ar išties vyrams geriausias kvapas yra natūralus, kurį skleidžia moteris, ar visgi juos užveda bei jaudina prabangių kvepalų aromatas?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų