REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paplūdimio tinklininkės ateityje neprivalės vilkėti bikinių. Tarptautinė tinklinio federacija nusprendė leisti sava valia pasirinkti aprangą paplūdimio tinklinio varžybose. Tokia pataisa galios visuose būsimuose turnyruose, taip pat ir Londono olimpines žaidynes, rašo „Sport Bild“.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, daugelis sportininkių nesiruošia atsisakyti dviejų dalių bikinių. „Kuo mažiau rūbo, tuo praktiškiau. Tai reikėtų aiškiai pasakyti“, – sakė buvusi Europos čempionė vokietė Laura Ludwig. Kartu su partnere Sara Goller ji ir toliau pasirodys turnyruose įprasta apranga.

REKLAMA

Paplūdimio tinklinis (nuotr. SCANPIX)Paplūdimio tinklinis (nuotr. SCANPIX)

„Mums niekada nekilo dėl bikinių jokių problemų. Tai – kasdienybė ir mes jaučiamės patogiai. Tai mūsų darbinė apranga“, – teigė 26 metų tinklininkė. Tikėtina, kad ir kitos profesionalios sportininkės, kovojančios dėl aukščiausių vietų paplūdimio tinklinio varžybose bikinių neatsisakys.

Paplūdimio tinklinis (nuotr. SCANPIX)Paplūdimio tinklinis (nuotr. SCANPIX)

Nuo šiol tinklininkėms bus leidžiama vilkėti šortus, besibaigiančius trys centimetrai aukščiau kelių. Taip pat galima bus apsivilkti marškinėlius su rankovėmis. Tokiu būdu tarptautinė federacija tikisi sudaryti sąlygas varžytis ir toms moterims, kurias varžo griežtos jų šalių aprangos etinės ir religinės taisyklės.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Pasirengimas olimpinėms žaidynėms gali būti seksualus

TOP 50: gražiausios pasaulio sportininkės

TOP 10: seksualiausios visų laikų tenisininkės

TOP 15: seksualiausi pasaulio sportininkai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų