REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį daugybė Lietuvos pramogų verslo ir televizijos žvaigždžių pakeis profesiją. Humoristas Vitalijus Cololo, dainininkės Aistė Pilvelytė ir Kristina Ivanova, dizainerė Genutė Žalienė ir burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė dirbs  parduotuvėse konsultantais.

REKLAMA
REKLAMA

„Kovo 9–11 dienomis mūsų prekybos centre vyks pavasario sezono atidarymas, kurio metu pirkėjai galės net tik apsipirkti, bet ir pasinaudoti žvaigždžių rekomendacijomis.  Lietuvos pramogų verslo atstovai įrodys, kad moka ne tik žmones linksminti, bet ir  dirbti kitą darbą – parinkti prekes pagal kliento pageidavimus.  Pirkėjams bus malonu, kai juos aptarnaus tokie įžymūs žmonės“, – sako prekybos ir pramogų centro „OZAS“ vadovė Inga Navickaitė.

REKLAMA

Humoristas V. Cololo  dirbs buitinės technikos parduotuvėje, kur pirkėjams siūlys įsigyti šaldytuvus, skalbimo mašinas, televizorius, kompiuteris ir kitas prekes. „Puiki idėja  bent dienai pakeisti profesiją.  12 metų teko dirbti turguje, todėl pardavėjo patirties turiu“, – sako V. Cololo.

Dainininkė A. Pilvelytė  pirkėjus konsultuos avalynės parduotuvėje.  „Avalynę renkuosi labai kruopščiai ir skiriu tam daug laiko, todėl žinau visus niuansus“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Aistė Pilvelytė (Fotodiena.lt/Andrius Petrulevičius) (nuotr. Balsas.lt)Aistė Pilvelytė (Fotodiena.lt/Andrius Petrulevičius) (nuotr. Balsas.lt)

Kosmetikos parduotuvėje pudras, kremus, balzamus ir kitas makiažui reikalingas priemones pirkėjoms parinks grupės „Šarka“ vokalistė K. Ivanova.  „Kosmetika – tai mano sritis. Sukaupiau didžiulę patirtį  apie makiažą, šios srities subtilybes, spalvas, todėl mielai pasidalinsiu savo žiniomis ir patarsiu, ką ir kaip naudoti, ką įsigyti“, – džiaugėsi dainininkė.

Kristina Ivanova (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)Kristina Ivanova (nuotr. Fotodiena.lt/Dmitrijaus Radlinsko)

Dizainerė G. Žalienė pasirinko interjero parduotuvę . „Tai nuostabi vieta, kur  galima rasti daug puikių daikčiukų namams. Su malonumu padėsiu parinkti įdomias interjero detales, suderinti spalvas ir skirtingus daiktus. Darbo parduotuvėje patirtis bus naudinga, tai kažkas naujo ir tikras iššūkis“, – sako G. Žalienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Genutė Žalienė (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)Genutė Žalienė (LNK nuotr.) (nuotr. Balsas.lt)

Burleskos šokėja ir kvepalų kūrėja E. Vaitkevičė darbuosis parfumerijos parduotuvėje. „Kažkada dirbau kvepalų parduotuvėje, todėl viską apie juos žinau. Be to, šiuo metu kuriu savo kvepalų liniją, todėl bus įdomu sužinoti pirkėjų pageidavimus ir skonius“, – tikina Eglija.

Eglija Vaitkevičė (nuotr. asm. archyvo)Eglija Vaitkevičė (nuotr. asm. archyvo)

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų