REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Džikičius po pergalės rungtynėse išvykoje su Berlyno ALBA savo auklėtiniams neturėjo jokių priekaištų.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasiekėme gerą rezultatą. Gynyboje žaidėme užtikrintai ir sustabdėme greitą ALBA puolimą, o pagal šį žaidimo komponentą vokiečiai yra vieni geriausių visame turnyre. Šiandien puikiai metėme tritaškius, gerai kovojome dėl atšokusių kamuolių ir kontroliavome rungtynes nuo pradžios iki pabaigos“, – sakė A. Džikičius.

REKLAMA

Europos taurės turnyro antrojo etapo L grupės ketvirtojo turo rungtynėse antradienį Vilniaus „Lietuvos ryto“ (3 ir 1) klubas svečiuose 79:62 (23:18, 20:13, 17:18, 19:13) nugalėjo Berlyno „Alba“ (0 ir 4) krepšininkus.

Berlyno ekipos strategas Gordonas Herbertas teigė esąs nusivylęs. „Tikėjausi daug geresnio komandos žaidimo. Reikia pripažinti, kad varžovai žaidė labai gerai. Lietuvoje mums pavyko daug geriau sužaisti, – kalbėjo jis. – Pačioje pradžioje leidome pelnyti lengvus taškus ir tai suteikė vilniečiams pasitikėjimo – jie puikiai pataikė tritaškius metimus.

REKLAMA
REKLAMA

Kitas „Last 16“ etapo rungtynes „Lietuvos ryto“ komanda žais namie vasario 21 dieną su Kubanės „Lokomotiv“ krepšininkais.  Pirmoje tarpusavio dvikovoje vilniečiai svečiuose nusileido 67:81. Tai buvo kol kas vienintelis A. Džikičiaus auklėtinių pralaimėjimas šį sezoną Europos lygos turnyre.

L grupėje sostinės ekipa užima pirmąją vietą su trim pergalėmis ir pralaimėjimu. Tiek pat – Trevizo „Benetton“ kraityje. Į ketvirtfinalį pateks po dvi geriausias „Last 16“ etapo grupių komandas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų