REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Dabartinės kartos „Ford Fiesta“ rinkoje yra jau nuo 2008 m. taigi artėja modelio gamybos ciklo viduriui būdingos permainos. Jei amerikiečių automobilių gamintojas ir testavo atnaujintą hečbeką iki šiol, jis buvo gerai maskuotas, nes tai yra pirmosios prototipo nuotraukos pasirodę viešojoje erdvėje.

REKLAMA
REKLAMA

Akivaizdu, kad galinė automobilio dalis išliko beveik nepakitusi, tačiau storas visą priekį dengiantis maskuotės sluoksnis yra užuomina, kad čia permainos bus rimtos. Kol kas sunku ką nors spręsti apie ruošiamo atnaujinimo stilių, tačiau dizainas, kuris jau buvo pademonstruotas „Mondeo“ ir „Fusion“ modeliuose, labai primena praėjusiais metais pristatytą „Fiesta ST“ koncepcinio modelio stilių. Ką aiškiai galime matyti šiose slapta darytose nuotraukose, tai žibintų apačiose ryškiai šviečiančius LED diodus.

REKLAMA

„Ford Fiesta“ (nuotr. worldcarfans.com)„Ford Fiesta“ (nuotr. worldcarfans.com)

Taip pat, prototipo nevertėtų painioti su sportiškąja „Fiesta“ versija ST, ties kuria „Ford“ inžinieriai taip pat dirba šiuo metu. Fotografams pavyko užfiksuoti testuotojų pildomą žurnalą, kurio viršelyje aiškiai užrašytas variklio tipas 1,0 GDI. Taigi pasitvirtino spėjimai apie tai, kad „Ford“ ketina „EcoBoost“ technologiją pritaikyti ir „Fiesta“ modelių gamai. Prototipe sumontuotas 1,0 l, trijų cilindrų turbokompresorinis variklis, kurio maksimali galia siekia 80 AG. Motoras buvo suprojektuotas Didžiojoje Britanijoje, o jo serijinė gamyba prasidės balandžio mėnesį.

Atnaujintą „Ford Fiesta“ hečbeką publika turėtų pamatyti kovo mėnesį vyksiančioje „Ženevos“ automobilių parodoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų