REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Seimo opozicijos lyderis Valentinas Mazuronis pirmadienį viešai kreipėsi į Seimo Pirmininkę Ireną Degutienę, ragindamas ją kuo greičiau viešai atsakyti į klausimus, kurie arba paneigtų, arba patvirtintų kaltinimų apie galimai neskaidrius sandorius, galimai vykdytus su UAB „Novotersa“ kredito, buvusio banke „Snoras“, padengimu.

REKLAMA
REKLAMA

„Tereikia tiesiai šviesiai atsakyti į du klausimus ir atsakymus patvirtinti dokumentais“, – sako politikas.

REKLAMA

Jis klausia parlamento vadovės: „Ar buvo kada nors UAB „Novotersa“ kreditas banke „Snoras“ dengiamas iš šios firmos einamosios sąskaitos, kokio nors indėlio ar kitų šaltinių?“.

„Jeigu toks kredito dengimas buvo, tai kada tai buvo daryta paskutinį kartą, kokia suma buvo padengta ir kokiomis lėšomis?“ – teiraujasi V. Mazuronis.

Seimo nario V. Mazuronio nuomone, tokią informaciją bei ją patvirtinančius dokumentus Seimo Pirmininkės I. Degutienės sūnus gali pateikti visuomenei labai greitai ir sustabdyti gandų ir prielaidų, kurie yra visiškai nereikalingi, sklidimą.

„Telieka laukti, ar Seimo Pirmininkė bei jos sūnus tokius duomenis visuomenei pateiks ir paneigs galimai neteisingą informaciją, šiuo metu sklindančią viešojoje erdvėje, ar to nepadarys ir sustiprins prielaidas, kad tokie galimai neteisėti veiksmai banke „Snoras“ vyko“, – teigia parlamentaras Valentinas Mazuronis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų