REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Sekmadienį Anglijos „Premier“ lygoje sužaistos ketverios rungtynės. Centriniame turo mače lyderis „Manchester City“ namie po atkaklios kovos 1-0 palaužė Londono „Arsenal“ ir neužleido vietos pirmoje turnyrinės lentelės pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vienintelį mačo įvartį pelnė Davidas Silva, o šeimininkams gyvenimas būtų buvęs ramesnis, jei Serio Aguero būtų pataikęs į vartus, o Pablo Zabaleta nesudrebintų virpsto. Tačiau ką prisiminti turės ir „Arsenal“ gerbėjai: Joe Hartui teko atremti pavojingus Gervinho, Theo Walcotto bei Aarono Ramsey smūgius.

REKLAMA

Eilinę pergalę iškovojo ir kelioms valandom „Manchester City“ aplenkė titulą ginantis „Manchester United“ klubas, išvykoje 2-0 įveikęs „Queens Park Rangers“. Rungtynės svečiams prasidėjo itin sėkmingai - nesužaidus nė minutės po Antonio Valencia perdavimo kamuolį į tinklą galva pasiuntė Wayne'as Rooney. Tai buvo 15-asis puolėjo įvartis visuose turnyruose šį sezoną.

Michaelas Carrickas pergalę įtvirtino po didžiosios pertraukos, kuomet perėmė kamuolį iš Joey Bartono bei po individualaus reido nuginklavo vartininką Radeką Cerny. „Manchester United“ galėjo laimėti ir didesniu skirtumu, bet Jonny Evasnas ir Philas Jonesas sudrebino vartų konstrukciją, o Valencia ir Rooney smūgiavo pro šalį.

REKLAMA
REKLAMA

„Manchester City„ 1 - 0 „Arsenal“

53' [1 - 0] David Silva







„Queens Park Rangers“ 0 - 2 „Man Utd“

1' [0 - 1] W.Rooney

56' [0 - 2] M.Carrick







Birmingemo „Aston Villa“ 0 - 2 „Liverpool“

11' [0 - 1] C.Bellamy

15' [0 - 2] M.Skrtel

Londono „Tottenham“ 1 - 0 „Sunderland“

61' [1 - 0] R. Pavlyuchenko

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų