REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vienas turtingiausių Rusijos žmonių ir JAV krepšinio klubo New Jersey Nets savininkas Michailas Prochorovas pareiškė, kad sieks Rusijos prezidento posto, praneša The Business Reader. Dabar Prochorovui reikės surinkti du milijonus parašų, kad jo galėtų dalyvauti rinkimuose, kurie vyks kitų metų kovą.

REKLAMA
REKLAMA

Tai nėra pirma Prochorovo bandymas prasimušti į Rusijos politiką. Šią vasarą Prochorovas pareiškė, kad jis sieks ministro pirmininko posto „Teisingo reikalo“ partijos sąraše. Jis pareiškė, kad siektų, kad Rusija įsivestų eurą.

REKLAMA

Vis dėlto „Teisingas reikalas“ greitu metu sukilo prieš Prochorovą – teigiama, kad dėl Kremliaus įsakymo (daugelis kritikuoja šia partiją dėl to, kadji yra proputiniškas marionečių partija).

Panašu, kad dabar Prochorovas siekia išnaudoti susidariusią Rusijoje situaciją, kad atkeršytų Vladimirui Putinui. Tačiau Prochorovas turėtų suprasti, kad žaidžia itin pavojingus žaidimus. V. Putinas nepasižymi didele meilė į politiką norintiems įsitraukti oligarchams. Visi prisimena istoriją su Michailu Chodorkovskiu.

Šiuo metu V. Putinas neturi rimtų konkurentų kovoje dėl Rusijos prezidento posto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų