REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

BTV kulinariniame realybės šou „Kviečiu vakarienės“ vyninės savininkas Aidas Akcijonaitis pareiškė, kad, jo nuomone, dabar laikai pasikeitę ir vyrai ruošia moterims valgį, o ne atvirkščiai.

REKLAMA
REKLAMA

Toks požiūris prajuokino BTV laidos „Autopilotas“ vedėją Ramūną Fetingį. „Tu pats dėl to kaltas“, - juokėsi jis, neslėpdamas, kad jam virtuvė – visai svetima ir maisto gaminimą jis palieka žmonai. „Aš esu geresnė maisto naikinimo, o ne gaminimo mašina“, - šypsojosi R.Fetingis, netgi kulinariniame projekte viską ruošęs pagal detaliai surašytas žmonos instrukcijas.

REKLAMA

Penktadienį vakarienę gaminusi dizainerė Viktorija Jakučinskaitė mėgsta gaminti, tačiau jos vyrui po to tenka iš pagrindų tvarkyti  virtuvę. „Aš pati net nemoku to daryti. Kai aš gaminu, virtuvė atrodo lyg po sprogimo. Į maisto ruošimą sudedu tiek energijos, kad paskui tikrai nebesinori galvoti apie indų plovimą ar virtuvės tvarkymą“, - pasakojo ji.

Kas šią savaitę pagamino geriausią vakarienę, sužinosite penktadienio vakarą. Verslininkė Rasa Martens užsiminė, kad jei laimės ji, prizą paaukos Kenijos vaikams – šią šalį ji neseniai lankė ir ypatingai pamilo. Tuo tarpu A. Akcijonaitis daugiau galvoja ne apie prizą, o apie sportinį azartą – jam tiesiog labai patinka visada būti pirmam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų