REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei švęsti, tai taip, kad drebėtų viso miesto sienos! Tokiu lozungu vadovaujasi jau trečią kartą gimsiantis Kauno „Pop Star Bar“, iš kurio šį savaitgalį, gruodžio 9 dieną, penktadienį, ir gruodžio 10 dieną, šeštadienį, sklindantys sveikinimo šūksniai žada girdėtis visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

7 didžėjų išpažintis ir video diskoteka

Iš kūdikystės išaugusį klubą bei jo lankytojus penktadienį muzikinėmis istorijomis sveikins net septyni didžėjai rezidentai bei svečiai: Rolandas Mackevičius (Radistai), Modaco, D Dzouns, Margelli, Paul Banana, Deividas, tortą pjaustys bei balionus sprogdins ir pats Lauris Lee. Didžėjai žada papasakoti slapčiausias klube nutikusias istorijas ne kitaip, kaip grodami pačius stipriausius pastarųjų trijų metų kūrinius.

REKLAMA

Šeštadienį, kai jau praėjusios nakties saldumynai bus suvirškinti ir kojos pailsėjusios, klubas duris atvers kelionei į praeitį.

Kaip ir kiekvieną šeštadienį, DJ Bartukai savo mylimam „Pop Star Bar“ ruošia populiarių 80–ųjų bei 90–ųjų hitų diskoteką, kurios metu aikštelėje skambės rankas į viršų kelianti muzika. Klubo gimtadienio proga diskoteka bus išskirtinė. Renginys pavadintas „Living On Video“, o jo metu bus miksuojamas ne tik garsas, bet ir vaizadas. Renginio dalyviai didžiuliuose ekranuose galės matyti praeityje populiarių kūrinių video klipus, gyvai miksuojamus prieš pat jų akis.

REKLAMA
REKLAMA

„Švęsime taip, kad griūtų sienos ir pamirštume kelią namo“, – juokauja „Pop Star Bar“ marketingo bei programos vadovas  Laurynas Lisauskas, klubinėtojams geriau žinomas Laurio Lee vardu.

4000 valandų darbo

Per trejus klubo gyvenimo metus jo šokių aikštelę mynė 700 tūkstančiai  vietoje nenustygstančių kojų, o barmenai suplakė daugiau nei 300 tūkstančių kokteilių. „Pop Star Bar“ durys nemėgstantiems savaitgalių ramybės buvo plačiai atvertos net 4000 valandų. Štai tokia statistika dalijasi nemigos kankinamo jaunimo prieglobsčiu tapęs klubas "Pop Star Bar", nekantriai laukiantis savo asmeninių Naujųjų metų pradžios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Per tą laiką daug kas pasikeitė, klubas nemažai išgyveno, jame praleidome daug istorinių akimirkų, pavyzdžiui, „RyRalio“ uždarymą.  Viskas čia yra taip, kaip suprantame mes, o klubas yra toks, kokį noriu jį matyti“, – ant torto jau dėliodamas žvakutes ir prisimindamas gal net kiek per greitai prabėgusius metus sako Laurynas Lisauskas.

Klubo vadovas, lyg tai būtų buvę vakar, prisimena, kaip jiems su „RyRalio DJ“ kolega Karaliumi  gimė mintis merkti rankas į klubinį verslą, o kaip „Pop Star Bar“ atrodė prieš pat gimimą, vyrams nuotaikingai primena video juostoje užfiksuoti kadrai:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų