REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Antradienį žaidžiamos trejos Anglijos lygos taurės turnyro ketvirtfinalio rungtynės. Paskutinysis ketvirtfinalis tarp „Man Utd“ ir „Crystal Palace“ vyks trečiadienį, lapkričio 30 dieną.

REKLAMA
REKLAMA

Vietą pusfinalyje užsitikrino „Liverpool“ klubas, išvykoje antrą kartą per mažiau nei 10 dienų įveikęs Londono „Chelsea“ - 2-0. Įdomu, kad tai buvo ketvirtoji iš eilės 'raudonųjų' pergalė „Stamford Bridge“ stadione.

REKLAMA

Pirmajame kėlinyje svečiai turėjo puikią galimybę išsiveržti į priekį, bet po Alexo žaidimo ranka teisėjo skirto 11 metrų baudinio nesugebėjo realizuoti Andy Carrollas - puolėjas smūgiavo tiesiai į vartininką.

Visgi po pertraukos Liverpulio ekipa įrodė pranašumą. Nors „Chelsea“ antrajame kėlinyje ėmė rungtyniauti gerokai agresyviau bei kurį laiką dominavo, o Florentas Malouda pataikė į skersinį, po greitos kontratakos 58 minutę Craigas Bellamy perdavė kamuolį Maxi Rodriguezui, o šis iš arti pasiuntė jį į tinklą.

REKLAMA
REKLAMA

Jau netrukus mačo baigtis praktiškai buvo nulemta: po dar vieno Bellamy perdavimo galva įvartį įmušė Martinas Kelly. Kiek vėliau Nicolasas Anelka galėjo sugrąžinti viltį, tačiau iššokęs vienas prieš vartininką nesugebėjo sušvelninti rezultato.

Rezultatai:

Londono „Chelsea“ 0 - 2 „Liverpool“

58' [0 - 1] M.Rodriguez

63' [0 - 2] M.Kelly

22' A.Carroll („Liverpool“) nerealizavo 11 metrų baudinio

„Cardiff“ 2 - 0 „Blackburn“

19' [1 - 0] K.Miller

50' [2 - 0] A.Gerrard

Londono „Arsenal“ 0 - 1 „Man City“

84' [0 - 1] S.Aguero







REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų