REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po ilgesnio sustojimo boksuose, kai kilo problemos su galinio rato tvirtinimu, „Red Bull“ nusprendė panaudoti trijų sustojimų taktiką Markui Webberiui. Australas gavo dar vieną minkštų padangų komplektą ir padarė viską, kad realizuotų greičio persvarą prieš varžovus, kurie jau naudojo vidutinio kietumo padangas.

REKLAMA
REKLAMA

Christianas Horneris, „Red Bull Renault“: „Dėl užtrukusio pirmo sustojimo boksuose Markas į trasą grįžo už Jensono ir Felipes. Jeigu mes būtume naudoję tokią pat taktiką, kaip ir varžovai, jis būtų finišavęs už jų.

REKLAMA

Tokiais momentais suprantate, kad neturite ką prarasti. Buvo tikimybė prarasti vietą Rosbergui, todėl pasirinkome tris sustojimus, kad pabandytume atitrūkti. Tai leido aplenkti Felipę.

Deja, Jensonas buvo labai greitas su vidutinio kietumo padangomis. Sugebėjome atkovoti 12 sekundžių, o reikėjo 20, kad galėtume pakovoti su Buttonu. Mes turėjome pabandyti.

Pirmoje lenktynių dalyje Markui kiek sutrukdė padangos fragmentas nuo pažeisto Vettelio rato, kuris užstrigo jo bolide. Įtaka nebuvo didelė, Markas važiavo geru tempu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų